Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:13
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: Valhal Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 45053
Valhal Momitoz
ADCAD-Knaldfald Tactiek Momotakticz
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 67.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


9e minuut.
Hejberg rent richting de bal. Lesme is nu in balbezit. Lesme met een sublieme pass. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Condrea probeert naar een medespeler te passen. Găman is nu in balbezit. Găman passt de bal met de wreef. Kusak is nu in balbezit. Kusak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Momitoz 0:1

26e minuut.
Mølgaard met een snelle inworp. Lesme is nu in balbezit. Lesme geeft een hoge lob. Hejberg krijgt zijn hoofd ertegen. Praahl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Condrea geeft een hoge lob. Daar is Hanusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusak is nu in balbezit. Kusak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Momitoz 0:2

30e minuut.
Condrea passt de bal zonder na te denken. Daar is Skjøtt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skjøtt met een sublieme pass. Fillol bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillol geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhal 43%, Momitoz 57%.
Valhal - Momitoz 0:2

49e minuut.
Vandenbergh kopt de bal weg. Condrea met een sublieme pass. Daar is Salomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak schiet op doel. Knudsen bokst de bal weg.

58e minuut.
Tommerup is nu in balbezit. Tommerup geeft een hoge lob. Kusak rent richting de bal. Kusak draait met de bal, schiet en ... Knudsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Momitoz 0:3

60e minuut.
Mølgaard geeft een hoge lob. Lesme speelt de bal door. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. Praahl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Momitoz 1:3

63e minuut.
Fillol is nu in balbezit. Fillol geeft een lange en hoge pass. Salomon kopt de bal weg. Lesme geeft de bal voor. Hejberg krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vandenbergh onderschept slim de pass. Lesme is nu in balbezit. Vandenbergh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vandenbergh krijgt een gele kaart. Lesme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nicoletti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Praahl trapt de bal weg. Bramming met een sublieme pass. Klungelig pakt Søltoft de bal. Lesme rent richting de bal. Lesme haalt uit met een fantastische trap. Praahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Møllehave de bal. Jochumsen speelt de bal door. Bramming rent richting de bal. Bramming geeft een hoge lob. Hejberg kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Praahl geeft een lange en hoge pass. Mølgaard kopt de bal weg. Lesme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hejberg rent richting de bal. Hejberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bramming rent richting de bal. Bramming passt de bal zonder na te denken. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hejberg haalt uit met een fantastische trap. Praahl bokst de bal weg.

81e minuut.
Møllehave met een sublieme pass. Jochumsen rent richting de bal. Jochumsen geeft een hoge lob. Hejberg rent richting de bal. Hejberg haalt uit met een fantastische trap. Praahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhal 45%, Momitoz 55%.
Valhal - Momitoz 1:3