Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:13
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: joe`s joint
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29940
joe`s diciple OLYMPIAKOS
3-4-3 Tactiek 532
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 61.4
adequate Schieten formidable
solid Passen outstanding
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Roden passt de bal zonder na te denken. Montanelli rent richting de bal. Montanelli met een sublieme pass. Giraud rent richting de bal. Giraud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - OLYMPIAKOS 0:1

4e minuut.
Berthelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira speelt de bal door. Roden is nu in balbezit. Roden geeft de bal voor. Roden springt en kopt de bal. Brødsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Montanelli schiet op doel. Brødsgaard speelt de bal door. Montanelli kopt de bal weg. Giraud is nu in balbezit. Giraud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sesma probeert naar een medespeler te passen. Matea is nu in balbezit. Matea geeft een lange en hoge pass. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Giraud rent richting de bal. Giraud passt de bal in één keer door. Montanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud schiet op doel. Brødsgaard bokst de bal weg.

21e minuut.
Montanelli geeft een lange en hoge pass. Roden kopt de bal weg. Okking heeft problemen om de bal te vangen. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel. Brødsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Sanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchev geeft een lange en hoge pass. Carstensen kopt de bal weg. Matea geeft een hoge lob. Giraud krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - OLYMPIAKOS 0:2

24e minuut.
Chrestensen rent richting de bal. Montanelli onderschept slim de pass. Montanelli speelt de bal door. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud schiet op doel. Brødsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Montanelli is nu in balbezit. Montanelli geeft een lange en hoge pass. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden is nu in balbezit. Roden draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Montanelli geeft de bal voor. Kobiak kopt de bal weg. Rabeira geeft een lange en hoge pass. Giraud krijgt zijn hoofd ertegen. Brødsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - OLYMPIAKOS 0:3

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brødsgaard niet meer kan verder spelen. Haugaard komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Roden probeert naar een medespeler te passen. Montanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanelli met een sublieme pass. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel. Haugaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kool kopt de bal weg. Rabeira speelt de bal door. Montanelli speelt de bal door. Giraud is nu in balbezit. Giraud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Montanelli onderschept slim de pass. Montanelli geeft een lange en hoge pass. Roden rent richting de bal. Roden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - OLYMPIAKOS 0:4

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lundgren komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 79%, OLYMPIAKOS 21%.
joe`s diciple - OLYMPIAKOS 0:4

60e minuut.
Potier geeft de bal voor. Giraud rent richting de bal. Giraud passt de bal in één keer door. Roden rent richting de bal. Roden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud passt de bal zonder na te denken. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sesma passt de bal zonder na te denken. Montanelli is nu in balbezit. Montanelli passt de bal zonder na te denken. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud schiet op doel. Haugaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roden rent richting de bal. Roden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - OLYMPIAKOS 0:5

68e minuut.
Roden is nu in balbezit. Roden geeft een hoge lob. Giraud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montanelli rent richting de bal. Montanelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kobiak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giraud krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Montanelli kopt de bal weg. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud onderschept slim de pass. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Haugaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - OLYMPIAKOS 0:6

81e minuut.
Roden speelt de bal door. Daar is Roden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden verovert de bal door een tackle van achteren. Roden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Roden is nu in balbezit. Roden met een sublieme pass. Daar is Giraud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Roden rent richting de bal. Roden passt de bal zonder na te denken. Bergmann is nu in balbezit. Giraud onderschept slim de pass. Giraud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - OLYMPIAKOS 0:7

87e minuut.
Sesma geeft een hoge lob. Roden is nu in balbezit. Roden geeft een hoge lob. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Haugaard trapt de bal weg. Rabeira kopt de bal weg. Montanelli is nu in balbezit. Montanelli geeft de bal voor. Giraud springt en kopt de bal. Haugaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Haugaard speelt de bal door. Montanelli probeert de bal met de borst te controleren. Montanelli speelt de bal door. Klungelig pakt Giraud de bal. Giraud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 75%, OLYMPIAKOS 25%.
joe`s diciple - OLYMPIAKOS 0:7