Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spangsbjerg IF Team Basse
Forsøg Tactiek 352
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 53
good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Ortoncelli speelt de bal door. Haraldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prataria rent richting de bal. Prataria draait met de bal, schiet en ... Mrkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Oxlund is nu in balbezit. Oxlund passt de bal in één keer door. Højrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Højrup haalt uit met een fantastische trap. Berkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Haraldsson kopt de bal weg. Ortoncelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorescu. Ortoncelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lombardo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ukiru passt de bal met de wreef. Oxlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxlund probeert naar een medespeler te passen. Kjeldssen is nu in balbezit. Kjeldssen schiet op doel. Paal! Daar is Birlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Team Basse 1:0

42e minuut.
Berkin trapt de bal weg. Santos kopt de bal weg. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria haalt uit met een fantastische trap. Mrkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spangsbjerg IF - Team Basse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 37%, Team Basse 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spangsbjerg IF - Team Basse 1:1

52e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal zonder na te denken. Ortoncelli is nu in balbezit. Ortoncelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Oxlund kopt de bal weg. Klungelig pakt Lombardo de bal. Lombardo passt de bal met de wreef. Prataria rent richting de bal. Prataria draait met de bal, schiet en ... Mrkić bokst de bal weg. Santos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Team Basse 1:2

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lundgård met een snelle inworp. Kragh-Jacobsen geeft een lange en hoge pass. Hamilton krijgt zijn hoofd ertegen. Ciocan probeert de bal aan de voet te houden. Berkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Prataria met een sublieme pass. Santos rent richting de bal. Haraldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli schiet op doel. Mrkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prataria rent richting de bal. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Team Basse 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 40%, Team Basse 60%.
Spangsbjerg IF - Team Basse 1:3