Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:09
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: Camp Momitoz
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 44515
Momitoz team markmus
Momotakticz Tactiek 5-2-2-1
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 65.2
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Fregosi met een sublieme pass. Eraković rent richting de bal. Eraković met een sublieme pass. Pełka rent richting de bal. Pełka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Condrea speelt de bal door. Klungelig pakt Smolík de bal. Smolík passt de bal in één keer door. Kusak is nu in balbezit. Kusak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Smolík verovert de bal door een tackle van achteren. Smolík met een sublieme pass. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak schiet op doel. Sandager probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Momitoz - team markmus 1:0

19e minuut.
Van Peteghem geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Găman met een snelle inworp. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Møllehave onderschept slim de pass. Møllehave speelt de bal door. Fillol speelt de bal door. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Cantona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smedtoft Jensen komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Van Peteghem geeft een lange en hoge pass. Tommerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup passt de bal in één keer door. Kusak is nu in balbezit. Kusak draait met de bal, schiet en ... Sandager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Høeg passt de bal met de wreef. Fillol is nu in balbezit. Fillol geeft de bal voor. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík draait met de bal, schiet en ... Sandager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman passt de bal zonder na te denken. Kusak is nu in balbezit. Kusak schiet op doel. Sandager maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momitoz - team markmus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momitoz 49%, team markmus 51%.
Momitoz - team markmus 2:0

47e minuut.
Tommerup probeert naar een medespeler te passen. Høeg speelt de bal door. Fillol probeert naar een medespeler te passen. Smolík rent richting de bal. Smolík draait met de bal, schiet en ... Sandager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh onderschept slim de pass. Vandenbergh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smolík de bal. Smolík haalt uit met een fantastische trap. Sandager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Møllehave passt de bal in één keer door. Turecki rent richting de bal. McGovern verovert de bal door een tackle van achteren. McGovern geeft een hoge lob. Rosendahl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Momitoz - team markmus 2:1

61e minuut.
Fregosi probeert naar een medespeler te passen. Pełka rent richting de bal. Turecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gravgård komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fregosi speelt de bal door. Daar is Rosendahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosendahl passt de bal in één keer door. Pełka rent richting de bal. Pełka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fillol verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmann is nu in balbezit. Fillol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fillol krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pełka met een sublieme pass. Vandenbergh rent richting de bal. Rosendahl verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap. Praahl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Momitoz - team markmus 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momitoz 59%, team markmus 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Momitoz - team markmus 2:2