Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:09
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: Valhal Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 50330
Valhal FC Nymark
ADCAD-Knaldfald Tactiek FRN3
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 63
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Klungelig pakt Lesme de bal. van den Keybus is nu in balbezit. van den Keybus geeft een hoge lob. Lats is nu in balbezit. Lats draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lats is nu in balbezit. Lats draait met de bal, schiet en ... Knudsen bokst de bal weg.

14e minuut.
Bramming kopt de bal weg. Bärnsten rent richting de bal. Lesme verovert de bal door een tackle van achteren. Lesme geeft een hoge lob. Hejberg springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Søltoft kopt de bal weg. Plaza probeert de bal aan de voet te houden. Hejberg rent richting de bal. Hejberg haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tâm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - FC Nymark 1:0

19e minuut.
Nicoletti speelt de bal door. Lesme probeert naar een medespeler te passen. Søltoft speelt de bal door. Hejberg rent richting de bal. Hejberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mølgaard geeft de bal voor. Inworp. Iljadica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bärnsten rent richting de bal. Măcriş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mihailov probeert naar een medespeler te passen. Jochumsen geeft de bal voor. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg schiet op doel. Hoàng Tâm werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Søltoft passt de bal in één keer door. Lesme is nu in balbezit. Lesme passt de bal in één keer door. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhal 38%, FC Nymark 62%.
Valhal - FC Nymark 1:0

47e minuut.
Søltoft kopt de bal weg. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus verovert de bal door een tackle van achteren. Lesme onderschept slim de pass. Lesme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hanusiak heeft problemen om de bal te vangen. Lats verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoletti begaat een overtreding. Lats raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lats kan niet meer verder spelen. Schaad komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Jochumsen passt de bal zonder na te denken. Nicoletti probeert naar een medespeler te passen. Hejberg rent richting de bal. Hejberg draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - FC Nymark 2:0

56e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Iljadica rent richting de bal. Iljadica geeft een hoge lob. Huenuman kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Hejberg controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Terkelsen komt het veld opgelopen. Nøhr komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu rent richting de bal. Søltoft onderschept slim de pass. Søltoft schiet op doel. Hoàng Tâm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Wangsøe komt het veld opgelopen. Eg komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nicoletti zijn tegenspeler op de grond. Nahapetyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bärnsten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huenuman kopt de bal weg. Iljadica is nu in balbezit. Iljadica geeft een lange en hoge pass. Huenuman springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhal 37%, FC Nymark 63%.
Valhal - FC Nymark 2:0