Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Basse OLYMPIAKOS
352 Tactiek 532
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 64
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Matea rent richting de bal. Matea passt de bal zonder na te denken. Montanelli met een sublieme pass. Giraud is nu in balbezit. Giraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - OLYMPIAKOS 0:1

13e minuut.
Daar is Lombardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombardo. Lombardo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rabeira kopt de bal weg. Montanelli is nu in balbezit. Montanelli speelt de bal door. Giraud rent richting de bal. Giraud draait met de bal, schiet en ... Berkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sanchev passt de bal met de wreef. Kool rent richting de bal. Santos begaat een overtreding. Santos krijgt een gele kaart. Kool raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kool kan niet meer verder spelen. Rytter komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Jilavu onderschept slim de pass. Montanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanelli passt de bal met de wreef. Roden is nu in balbezit. Roden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Berkin met een harde bal richting middenveld. Sesma is nu in balbezit. Met opzet legt Santos zijn tegenspeler op de grond. Santos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

17e minuut.
Daar is Montanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montanelli passt de bal in één keer door. Giraud is nu in balbezit. Giraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - OLYMPIAKOS 0:2

28e minuut.
Montanelli passt de bal met de wreef. Matea is nu in balbezit. Matea passt de bal met de wreef. Roden rent richting de bal. Roden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - OLYMPIAKOS 0:3

42e minuut.
Giraud draait met de bal, schiet en ... Birlea probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giraud maakt een snoekduik en kopt de bal. Berkin bokst de bal weg.

45e minuut.
Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira passt de bal zonder na te denken. Montanelli met een sublieme pass. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 67%, OLYMPIAKOS 33%.
Team Basse - OLYMPIAKOS 0:3

46e minuut.
Montanelli met een sublieme pass. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden passt de bal met de wreef. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel. Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Rabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Rabeira passt de bal in één keer door. Giraud rent richting de bal. Giraud draait met de bal, schiet en ... Berkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - OLYMPIAKOS 0:4

54e minuut.
Potier geeft de bal voor. Pípa kopt de bal weg. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria onderschept slim de pass. Prataria draait met de bal, schiet en ... Rusnarczyk bokst de bal weg.

58e minuut.
Prataria rent richting de bal. Rabeira onderschept slim de pass. Rabeira probeert naar een medespeler te passen. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel. Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Giraud rent richting de bal. Giraud speelt de bal door. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden haalt uit met een fantastische trap. Birlea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rabeira heeft problemen om de bal te vangen. Ortoncelli probeert naar een medespeler te passen. Prataria is nu in balbezit. Prataria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - OLYMPIAKOS 1:4

76e minuut.
Prataria rent richting de bal. Prataria passt de bal met de wreef. Palumbo speelt de bal door. Ortoncelli is nu in balbezit. Ortoncelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jilavu is nu in balbezit. Jilavu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matea met een snelle inworp. Montanelli geeft de bal voor. Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Montanelli probeert naar een medespeler te passen. Roden is nu in balbezit. Roden passt de bal zonder na te denken. Giraud is nu in balbezit. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Berkin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 64%, OLYMPIAKOS 36%.
Team Basse - OLYMPIAKOS 1:4