Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falling Down Fc Udskud
Freja II Tactiek 4fdovenmid fatt
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
67.9 gemiddelde waardering 68.9
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Bolluk onderschept slim de pass. Bolluk met een sublieme pass. Dybdal is nu in balbezit. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sudensholm kopt de bal weg. Dybdal probeert naar een medespeler te passen. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Dicu rent richting de bal. Dicu draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Dybdal probeert naar een medespeler te passen. Zaninović rent richting de bal. Zaninović geeft een hoge lob. Dicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falling Down - Fc Udskud 0:1

15e minuut.
Zaninović geeft de bal voor. Lodyga is nu in balbezit. Heinze begaat een overtreding. Heinze krijgt een gele kaart. Lodyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolluk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ørnholt passt de bal in één keer door. Mogensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybdal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dybdal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Bolluk is nu in balbezit. Bolluk passt de bal zonder na te denken. Zaninović heeft problemen om de bal te vangen. Zaninović geeft de bal voor. Lodyga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falling Down 52%, Fc Udskud 48%.
Falling Down - Fc Udskud 0:1

46e minuut.
Zaninović is nu in balbezit. Zaninović passt de bal in één keer door. Pascoal speelt de bal door. Dicu rent richting de bal. Dicu haalt uit met een fantastische trap. Türkyılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Carrillo met een sublieme pass. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Dicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Türkyılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Heinze rent richting de bal. Heinze passt de bal in één keer door. Mogensen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ørnholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ørnholt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mogensen zal de hoekschop nemen. Ørnholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Thomasberg bokst de bal weg. Patlatîi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falling Down - Fc Udskud 1:1

58e minuut.
Bolluk onderschept slim de pass. Bolluk geeft de bal voor. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga haalt uit met een fantastische trap. Türkyılmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falling Down - Fc Udskud 1:2

59e minuut.
Koprowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alomar komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Gaardsøe komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sudensholm kopt de bal weg. Fabri heeft problemen om de bal te vangen. Bolluk onderschept slim de pass. Bolluk geeft een lange en hoge pass. Lodyga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Türkyılmaz bokst de bal weg.

65e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Arvhage rent richting de bal. Arvhage passt de bal met de wreef. Patlatîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlatîi haalt uit met een fantastische trap. Thomasberg bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lundby Hansen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gaardsøe stond buitenspel. Lundby Hansen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović geeft de bal voor. Lodyga krijgt zijn hoofd ertegen. Türkyılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

70e minuut.
Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Mogensen is nu in balbezit. Mogensen probeert naar een medespeler te passen. Ørnholt is nu in balbezit. Ørnholt draait met de bal, schiet en ... Thomasberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patlatîi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sudensholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sudensholm raakt geblesseerd tijdens het duel. Sudensholm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zaninović probeert de bal met de borst te controleren. Zaninović passt de bal met de wreef. Dicu is nu in balbezit. Dicu schiet op doel. Türkyılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Piñate speelt de bal door. Sudensholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudensholm probeert naar een medespeler te passen. Dicu rent richting de bal. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falling Down 53%, Fc Udskud 47%.
Falling Down - Fc Udskud 1:2