Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rishøj IF FC BUUR
5-2-1-2 meet wb Tactiek Den Dovne
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
67.7 gemiddelde waardering 69.5
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


10e minuut.
Chindea onderschept slim de pass. Chindea passt de bal zonder na te denken. Lebbe geeft de bal voor. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel. Piardi bokst de bal weg.

15e minuut.
Lebbe passt de bal zonder na te denken. Feri heeft problemen om de bal te vangen. Lysemose tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lysemose krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Feri met een sublieme pass. Lebbe geeft een lange en hoge pass. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - FC BUUR 0:1

18e minuut.
Shaotian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zárate rent richting de bal. Lindek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fronzo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lebbe is nu in balbezit. Lebbe passt de bal in één keer door. Feri is nu in balbezit. Feri geeft een hoge lob. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bakırcı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Penners probeert de bal met de borst te controleren. Wangsøe onderschept slim de pass. Wangsøe draait met de bal, schiet en ... Saban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rishøj IF - FC BUUR 1:1

39e minuut.
Gözəlov kopt de bal weg. Mangosio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - FC BUUR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rishøj IF 54%, FC BUUR 46%.
Rishøj IF - FC BUUR 2:1

48e minuut.
Kardashi verovert de bal door een tackle van achteren. Kardashi passt de bal in één keer door. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - FC BUUR 3:1

52e minuut.
Lindek geeft de bal voor. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı met een sublieme pass. Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Feri geeft een hoge lob. Shaotian kopt de bal weg. Fronzo speelt de bal door. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel. Piardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kall passt de bal in één keer door. Lysemose speelt de bal door. Gözəlov is nu in balbezit. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap. Saban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - FC BUUR 4:1

85e minuut.
Chindea rent richting de bal. Chindea speelt de bal door. Lebbe met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Piardi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rishøj IF 53%, FC BUUR 47%.
Rishøj IF - FC BUUR 4:1