Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team markmus Valhal
5-2-2-1 Tactiek AKF-T.Markus
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 12
8 Overtredingen 6
5 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
66.4 gemiddelde waardering 63.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Mølgaard neemt de hoekschop. McGovern onderschept slim de pass. Nicoletti met een sublieme pass. Hejberg heeft problemen om de bal te vangen. Hejberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fregosi met een snelle inworp. Eraković rent richting de bal. Eraković geeft de bal voor. Rosendahl springt en kopt de bal. Knudsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraković passt de bal in één keer door. Pełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Søltoft onderschept slim de pass. Schønberg verovert de bal door een tackle van achteren. Schønberg geeft een hoge lob. Nicoletti heeft problemen om de bal te vangen. Nicoletti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rosendahl is nu in balbezit. Nicoletti maakt een afschuwelijke overtreding. Rosendahl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schønberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pełka kopt de bal weg. Fregosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregosi geeft een lange en hoge pass. Rosendahl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mølgaard geeft de bal voor. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergmann. Bergmann krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bramming met de inworp. Lesme rent richting de bal. Lesme geeft een hoge lob. Hejberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Sandager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Schønberg speelt de bal door. Bergmann probeert naar een medespeler te passen. Saraçoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lesme speelt de bal door. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schønberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schønberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team markmus 52%, Valhal 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team markmus - Valhal 0:0

48e minuut.
Bramming geeft de bal voor. Sandager speelt de bal door. Rosendahl kopt de bal weg. Pełka rent richting de bal. Pełka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lesme passt de bal met de wreef. Søltoft is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bramming geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Søltoft maakt een snoekduik en kopt de bal. Sandager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregosi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lesme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nicoletti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Søltoft krijgt zijn hoofd ertegen. Sandager bokst de bal weg. Rosendahl passt de bal in één keer door. Pełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salomon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Eraković onderschept slim de pass. Eraković passt de bal in één keer door. Mihailov is nu in balbezit. Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka schiet op doel. Knudsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Saraçoğlu geeft een hoge lob. Jochumsen is nu in balbezit. McGovern schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McGovern krijgt een gele kaart. Jochumsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terkelsen komt het veld opgelopen. Nøhr komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Fregosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Eraković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eraković geeft een lange en hoge pass. Rosendahl krijgt zijn hoofd ertegen. Knudsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Inworp. Terkelsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lesme probeert naar een medespeler te passen. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wangsøe komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pełka kan de bal niet met de borst controleren. Pełka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fregosi de bal. Fregosi geeft de bal voor. Rosendahl krijgt zijn hoofd ertegen. Knudsen bokst de bal weg.

83e minuut.
Hejberg geeft de bal voor. Bramming rent richting de bal. McGovern tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McGovern krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Bramming probeert naar een medespeler te passen. Wangsøe is nu in balbezit. Saraçoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Saraçoğlu krijgt een gele kaart. Wangsøe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wangsøe kan niet meer verder spelen. Eg komt het veld opgelopen. Nicoletti wilt de vrije trap nemen. Sandager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bramming passt de bal in één keer door. Lesme geeft de bal voor. Van Peteghem heeft problemen om de bal te vangen. Hejberg is nu in balbezit. Hejberg draait met de bal, schiet en ... Sandager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Fregosi probeert naar een medespeler te passen. Pełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti maakt een afschuwelijke overtreding. Nicoletti krijgt een gele kaart. Pełka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Peteghem zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosendahl krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team markmus 51%, Valhal 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team markmus - Valhal 0:0