Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:14
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: joe`s joint
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 39451
joe`s diciple Team Basse
4-4-2 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 54
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Pomice speelt de bal door. Klungelig pakt Pomice de bal. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomice bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomice schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu passt de bal met de wreef. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomice onderschept slim de pass. Pomice schiet op doel. Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Koroğlu is nu in balbezit. Koroğlu schiet op doel. Jilavu heeft problemen om de bal te vangen. Pomice rent richting de bal. Pomice draait met de bal, schiet en ... Berkin bokst de bal weg. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Koroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Team Basse 1:0

11e minuut.
Tianno rent richting de bal. Tianno passt de bal met de wreef. Ciocan rent richting de bal. Koroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Koroğlu schiet op doel. Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ivanov passt de bal zonder na te denken. Tianno rent richting de bal. Tianno passt de bal in één keer door. Pomice bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomice haalt uit met een fantastische trap. Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Santos is nu in balbezit. Tianno onderschept slim de pass. Tianno passt de bal met de wreef. Martín geeft een hoge lob. Pomice springt en kopt de bal. Berkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pomice bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu verovert de bal door een tackle van achteren. Jarmulski geeft een hoge lob. Prataria rent richting de bal. Prataria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joe`s diciple - Team Basse 1:1

18e minuut.
Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back passt de bal in één keer door. Koroğlu rent richting de bal. Koroğlu draait met de bal, schiet en ... Berkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Team Basse 2:1

22e minuut.
Prataria is nu in balbezit. Ivanov geeft de bal voor. Lombardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koroğlu rent richting de bal. Koroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Team Basse 3:1

25e minuut.
Tianno probeert naar een medespeler te passen. Gentier rent richting de bal. Gentier passt de bal met de wreef. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ivanov kopt de bal weg. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Back heeft problemen om de bal te vangen. Back geeft een hoge lob. Koroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Maguire verovert de bal door een tackle van achteren. Maguire geeft een lange en hoge pass. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Team Basse 4:1

39e minuut.
Birlea geeft de bal voor. Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back geeft een lange en hoge pass. Pomice heeft problemen om de bal te vangen. Pomice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Team Basse 5:1

42e minuut.
Ortoncelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jarmulski de bal. Jarmulski passt de bal in één keer door. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Diculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 39%, Team Basse 61%.
joe`s diciple - Team Basse 5:1

52e minuut.
Back passt de bal zonder na te denken. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Back komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Berkin trapt de bal weg van het doel. Palumbo controleert de bal met de borst. Tianno speelt de bal door. Koroğlu rent richting de bal. Koroğlu draait met de bal, schiet en ... Berkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Jarmulski heeft problemen om de bal te vangen. Gentier is nu in balbezit. Gentier passt de bal in één keer door. Koroğlu is nu in balbezit. Koroğlu schiet op doel. Berkin bokst de bal weg.

59e minuut.
Jilavu geeft een lange en hoge pass. Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back speelt de bal door. Daar is Koroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joe`s diciple - Team Basse 6:1

63e minuut.
Jarmulski probeert naar een medespeler te passen. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli geeft een lange en hoge pass. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gentier met een sublieme pass. Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back passt de bal in één keer door. Koroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joe`s diciple 48%, Team Basse 52%.
joe`s diciple - Team Basse 6:1