Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:14
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: KARAISKAKI
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 35561
OLYMPIAKOS Spangsbjerg IF
532 Tactiek Forsøg
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 55.5
formidable Schieten solid
formidable Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Giraud rent richting de bal. Roden rent richting de bal. Roden passt de bal zonder na te denken. Giraud is nu in balbezit. Giraud schiet op doel. Mrkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Potier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oxlund met een snelle inworp. Højrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Højrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgård tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roden raakt geblesseerd tijdens het duel. Montanelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roden maakt een snoekduik en kopt de bal. Mrkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Sesma passt de bal in één keer door. Montanelli probeert naar een medespeler te passen. Giraud is nu in balbezit. Giraud draait met de bal, schiet en ... Mrkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - Spangsbjerg IF 1:0

39e minuut.
Lundgård met een snelle inworp. Roden probeert naar een medespeler te passen. Giraud rent richting de bal. Giraud geeft een lange en hoge pass. Roden springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - Spangsbjerg IF 2:0

42e minuut.
Huyghe onderschept slim de pass. Huyghe passt de bal in één keer door. Oxlund met een sublieme pass. Kjeldssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldssen schiet op doel. Rusnarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPIAKOS 41%, Spangsbjerg IF 59%.
OLYMPIAKOS - Spangsbjerg IF 2:0

51e minuut.
Koppel passt de bal met de wreef. Roden is nu in balbezit. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - Spangsbjerg IF 3:0

56e minuut.
Rabeira speelt de bal door. Montanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanelli geeft een hoge lob. Giraud is nu in balbezit. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Mrkić bokst de bal weg.

64e minuut.
Kjeldssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchev onderschept slim de pass. Montanelli met een sublieme pass. Giraud is nu in balbezit. Giraud haalt uit met een fantastische trap. Mrkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roden heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matea zal de hoekschop nemen. Giraud rent richting de bal. Giraud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Montanelli passt de bal in één keer door. Koppel is nu in balbezit. Giraud rent richting de bal. Giraud schiet op doel. Mrkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPIAKOS - Spangsbjerg IF 4:0

84e minuut.
Rabeira passt de bal met de wreef. Oxlund is nu in balbezit. Potier geeft een lange en hoge pass. Giraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Giraud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kastberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPIAKOS 44%, Spangsbjerg IF 56%.
OLYMPIAKOS - Spangsbjerg IF 4:0