Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team markmus Rishøj IF
5-2-2-1 Tactiek 5-2-1-2 meet wb
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.9 gemiddelde waardering 68.4
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Labancz rent richting de bal. Labancz geeft de bal voor. Góral kopt de bal weg. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Schønberg verovert de bal door een tackle van achteren. Schønberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Góral met de inworp. Bakırcı geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bakırcı geeft een hoge lob. Szoboszlay rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Eraković ... Strafschop! Eraković krijgt een gele kaart. Szoboszlay raakt geblesseerd tijdens het duel. Szoboszlay neemt de penalty, wat een uithaal! Sandager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pełka speelt de bal door. Gravgård is nu in balbezit. Labancz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labancz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team markmus 54%, Rishøj IF 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team markmus - Rishøj IF 0:0

52e minuut.
Eraković is nu in balbezit. Eraković probeert naar een medespeler te passen. Fregosi rent richting de bal. Fregosi geeft een lange en hoge pass. Pełka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kall geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gravgård met een snelle inworp. Eraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraković geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı geeft een lange en hoge pass. Góral kopt de bal weg. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dokoli geeft een lange en hoge pass. Bergmann verovert de bal door een tackle van achteren. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team markmus - Rishøj IF 0:1

80e minuut.
Labancz passt de bal met de wreef. Bakırcı heeft problemen om de bal te vangen. Bakırcı probeert naar een medespeler te passen. Góral rent richting de bal. Góral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lindek geeft een hoge lob. Szoboszlay controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bergmann neemt vlug de vrije trap. Rosendahl heeft problemen om de bal te vangen. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team markmus 44%, Rishøj IF 56%.
team markmus - Rishøj IF 0:1