Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:09
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: New Trafford
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 41386
FC Nymark Falling Down
FRN GO Tactiek Freja II
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 64.2
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Tveskaeg met een sublieme pass. Naumiuk is nu in balbezit. van den Keybus rent richting de bal. Naumiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Naumiuk schiet op doel. Hoàng Tâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Alomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alomar geeft de bal voor. van den Keybus rent richting de bal. Holl verovert de bal door een tackle van achteren. Holl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan passt de bal in één keer door. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş geeft de bal voor. Huenuman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Falling Down 1:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mogensen met de inworp. Holl geeft de bal voor. Ørnholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoàng Tâm probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tveskaeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveskaeg passt de bal zonder na te denken. Naumiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumiuk draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 51%, Falling Down 49%.
FC Nymark - Falling Down 1:0

50e minuut.
Fabri geeft een lange en hoge pass. Naumiuk kopt de bal weg. Tveskaeg met een sublieme pass. Ørnholt is nu in balbezit. Ørnholt schiet op doel. Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Naumiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mogensen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ørnholt springt en kopt de bal. Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Lats is nu in balbezit. Lats passt de bal met de wreef. Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan geeft een hoge lob. Huenuman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
van den Keybus probeert naar een medespeler te passen. Iljadica is nu in balbezit. Iljadica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Măcriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măcriş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Iljadica bereikt de bal nog maar net als eerste. Iljadica speelt de bal door. Huenuman rent richting de bal. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Türkyılmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Falling Down 2:0

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muhammad komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tveskaeg is nu in balbezit. Tveskaeg met een sublieme pass. Naumiuk rent richting de bal. Naumiuk schiet op doel. Hoàng Tâm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Falling Down 2:1

75e minuut.
Kirkegaard komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Neacşu geeft een hoge lob. Iljadica kopt de bal weg. Daar is Mamlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ørnholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørnholt draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nymark - Falling Down 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 53%, Falling Down 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nymark - Falling Down 2:2