Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BUUR joe`s diciple
Den Dovne Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 59.7
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Diculescu trapt de bal weg van het doel. Feri kopt de bal weg. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert verovert de bal door een tackle van achteren. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Diculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kardashi onderschept slim de pass. Kardashi geeft de bal voor. Veggerby controleert de bal met de borst. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Godoy speelt de bal door. Caravaca geeft een hoge lob. Veggerby rent richting de bal. Ahnert rent richting de bal. Ahnert draait met de bal, schiet en ... Diculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Martín is nu in balbezit. Caravaca verovert de bal door een tackle van achteren. Caravaca passt de bal met de wreef. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Diculescu bokst de bal weg.

27e minuut.
Feri is nu in balbezit. Feri passt de bal in één keer door. Penners geeft een lange en hoge pass. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Zárate speelt de bal door. Maguire verovert de bal door een tackle van achteren. Penners geeft een hoge lob. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Diculescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - joe`s diciple 1:0

36e minuut.
Mangosio geeft een hoge lob. Martín probeert de bal met de borst te controleren. Zárate begaat een overtreding. Zárate krijgt een gele kaart. Martín wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Lebbe is nu in balbezit. Lebbe probeert naar een medespeler te passen. Penners rent richting de bal. Penners geeft een lange en hoge pass. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Martín is nu in balbezit. Martín passt de bal zonder na te denken. Pomice probeert de bal aan de voet te houden. Feri geeft de bal voor. Ahnert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Back rent richting de bal. Back met een sublieme pass. Koroğlu rent richting de bal. Koroğlu draait met de bal, schiet en ... Saban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 37%, joe`s diciple 63%.
FC BUUR - joe`s diciple 1:0

48e minuut.
Lebbe speelt de bal door. Penners rent richting de bal. Penners met een sublieme pass. Ahnert heeft problemen om de bal te vangen. Ahnert schiet op doel. Diculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Tianno met een sublieme pass. Pomice bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomice speelt de bal door. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Koroğlu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy met een sublieme pass. Penners rent richting de bal. Penners geeft de bal voor. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal. Diculescu bokst de bal weg. Ahnert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - joe`s diciple 2:0

61e minuut.
Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Lebbe kan de bal niet met de borst controleren. Lebbe met een sublieme pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft een hoge lob. Diculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veggerby probeert de bal aan de voet te houden. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - joe`s diciple 3:0

65e minuut.
Kardashi geeft een hoge lob. Zárate kopt de bal weg. Ahnert rent richting de bal. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Diculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Back heeft problemen om de bal te vangen. Back passt de bal zonder na te denken. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert onderschept slim de pass. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Kardashi geeft een lange en hoge pass. Kobiak probeert de bal met de borst te controleren. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Penners geeft een hoge lob. Ahnert is nu in balbezit. Kobiak is nu in balbezit. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - joe`s diciple 4:0

74e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Pomice is nu in balbezit. Zárate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárate krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Martín probeert naar een medespeler te passen. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Tianno probeert naar een medespeler te passen. Pomice rent richting de bal. Pomice haalt uit met een fantastische trap. Saban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Maguire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maguire passt de bal zonder na te denken. Kobiak heeft problemen om de bal te vangen. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 40%, joe`s diciple 60%.
FC BUUR - joe`s diciple 4:0