Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Basse Momitoz
352 Tactiek Momotakticz
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 62.7
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Palumbo is nu in balbezit. Palumbo met een sublieme pass. Ortoncelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Prataria de bal. Prataria haalt uit met een fantastische trap. Praahl bokst de bal weg.

5e minuut.
Condrea met een sublieme pass. Kusak is nu in balbezit. Birlea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kusak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Condrea komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kusak kopt de bal weg. Møllehave is nu in balbezit. Møllehave passt de bal zonder na te denken. Daar is Kusak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusak draait met de bal, schiet en ... Berkin bokst de bal weg.

11e minuut.
Ciocan onderschept slim de pass. Găman rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Găman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thyrring geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Høeg passt de bal met de wreef. Møllehave bereikt de bal nog maar net als eerste. Møllehave probeert naar een medespeler te passen. Kusak is nu in balbezit. Kusak schiet op doel. Berkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Jarmulski passt de bal met de wreef. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo passt de bal zonder na te denken. Ortoncelli is nu in balbezit. Ortoncelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Condrea verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea probeert naar een medespeler te passen. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Pípa de bal onder controle te krijgen. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman begaat een overtreding. Găman krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ciocan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thyrring is nu in balbezit. Thyrring passt de bal in één keer door. Kusak is nu in balbezit. Kusak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tommerup heeft problemen om de bal te vangen. Ortoncelli onderschept slim de pass. Ortoncelli speelt de bal door. Prataria rent richting de bal. Prataria haalt uit met een fantastische trap. Praahl bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Condrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thyrring rent richting de bal. Thyrring passt de bal met de wreef. Kusak rent richting de bal. Kusak schiet op doel. Berkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kusak rent richting de bal. Kusak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Momitoz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 59%, Momitoz 41%.
Team Basse - Momitoz 0:1

46e minuut.
Fillol verovert de bal door een tackle van achteren. Fillol probeert naar een medespeler te passen. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak draait met de bal, schiet en ... Berkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Momitoz 0:2

49e minuut.
Turecki met de inworp. Condrea speelt de bal door. Kusak heeft problemen om de bal te vangen. Thyrring rent richting de bal. Thyrring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ciocan geeft de bal voor. Inworp. Thyrring met de inworp. Găman geeft de bal voor. Kusak springt en kopt de bal. Berkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

57e minuut.
Høeg met een sublieme pass. Fillol met een sublieme pass. Kusak heeft problemen om de bal te vangen. Møllehave rent richting de bal. Møllehave draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Santos kopt de bal weg. Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh geeft een hoge lob. Kusak is nu in balbezit. Kusak draait met de bal, schiet en ... Berkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli passt de bal in één keer door. Prataria heeft problemen om de bal te vangen. Prataria schiet op doel. Vandenbergh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stegger komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Fillol met een sublieme pass. Møllehave rent richting de bal. Jarmulski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jarmulski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Vandenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegger passt de bal zonder na te denken. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Praahl met een harde bal richting middenveld. Thyrring kopt de bal weg. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak schiet op doel. Berkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Momitoz 0:3

70e minuut.
Palumbo met een sublieme pass. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea passt de bal met de wreef. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Møllehave rent richting de bal. Møllehave schiet op doel. Berkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Momitoz 0:4

74e minuut.
Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan geeft de bal voor. Turecki met een sublieme pass. Kusak is nu in balbezit. Kusak draait met de bal, schiet en ... Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thyrring rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Găman zal de hoekschop nemen. Kusak maakt een snoekduik en kopt de bal. Berkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Praahl speelt de bal door. Jarmulski kopt de bal weg. Ortoncelli rent richting de bal. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Praahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Condrea rent richting de bal. Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Stegger maakt een afschuwelijke overtreding. Stegger krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Møllehave passt de bal met de wreef. Kusak is nu in balbezit. Klungelig pakt Kusak de bal. Kusak draait met de bal, schiet en ... Berkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Momitoz 0:5

85e minuut.
Fillol geeft een lange en hoge pass. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birlea. Kusak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stegger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stegger verovert de bal door een tackle van achteren. Stegger passt de bal in één keer door. Kusak rent richting de bal. Kusak draait met de bal, schiet en ... Berkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Momitoz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 62%, Momitoz 38%.
Team Basse - Momitoz 0:6