Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spangsbjerg IF Valhal
Forsøg Tactiek ADCAD-Knaldfald
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
57.5 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Haraldsson met een sublieme pass. Oxlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxlund met een sublieme pass. Feind is nu in balbezit. Feind schiet op doel. Knudsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oxlund geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Feind krijgt zijn hoofd ertegen. Knudsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Mihailov kopt de bal weg. Lesme probeert naar een medespeler te passen. Søltoft rent richting de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Valhal 0:1

12e minuut.
Haraldsson kopt de bal weg. Ukiru speelt de bal door. Malik probeert naar een medespeler te passen. Kjeldssen rent richting de bal. Kjeldssen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ukiru geeft de bal voor. Malik kopt de bal weg. Kjeldssen rent richting de bal. Kjeldssen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spangsbjerg IF - Valhal 1:1

19e minuut.
Bramming verovert de bal door een tackle van achteren. Bramming geeft de bal voor. Daar is Huyghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg draait met de bal, schiet en ... Mrkić bokst de bal weg. Søltoft rent richting de bal. Søltoft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Valhal 1:2

22e minuut.
Malik is nu in balbezit. Nicoletti onderschept slim de pass. Nicoletti passt de bal zonder na te denken. Hejberg rent richting de bal. Hejberg schiet op doel. Mrkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huyghe is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kjeldssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak onderschept slim de pass. Hanusiak geeft de bal voor. Hejberg rent richting de bal. Hejberg haalt uit met een fantastische trap. Mrkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bramming geeft de bal voor. Hejberg kopt de bal weg. Haraldsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Søltoft rent richting de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ukiru passt de bal met de wreef. Lesme speelt de bal door. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg rent richting de bal. Hejberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 62%, Valhal 38%.
Spangsbjerg IF - Valhal 1:2

47e minuut.
Haraldsson geeft een lange en hoge pass. Sorescu geeft een lange en hoge pass. Mihailov probeert de bal met de borst te controleren. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spangsbjerg IF - Valhal 2:2

54e minuut.
Mihailov verovert de bal door een tackle van achteren. Mihailov geeft een hoge lob. Lesme kopt de bal weg. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft schiet op doel. Mrkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Hejberg is nu in balbezit. Hejberg passt de bal zonder na te denken. Haraldsson rent richting de bal. Søltoft verovert de bal door een tackle van achteren. Søltoft draait met de bal, schiet en ... Mrkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lesme met een sublieme pass. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming passt de bal zonder na te denken. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft draait met de bal, schiet en ... Mrkić bokst de bal weg. Huyghe rent richting de bal. Hejberg onderschept slim de pass. Hejberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Valhal 2:3

66e minuut.
Søltoft controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mølgaard komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Oxlund met een sublieme pass. Malik rent richting de bal. Malik speelt de bal door. Feind is nu in balbezit. Feind draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Knudsen met een harde bal richting middenveld. Lesme kopt de bal weg. Daar is Lundgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejberg is nu in balbezit. Hejberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bramming rent richting de bal. Bramming met een sublieme pass. Søltoft rent richting de bal. Søltoft schiet op doel. Mrkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nøhr heeft problemen om de bal te vangen. Nøhr speelt de bal door. Hejberg is nu in balbezit. Hejberg haalt uit met een fantastische trap. Mrkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 68%, Valhal 32%.
Spangsbjerg IF - Valhal 2:3