Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BUUR Valhal
Den Dovne Tactiek ADCAD-Knaldfald
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
69.2 gemiddelde waardering 63.7
incredible Schieten very good
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Hejberg kan de bal niet met de borst controleren. Mangiagalli met een sublieme pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft een lange en hoge pass. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Knudsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ahnert heeft problemen om de bal te vangen. Caravaca is nu in balbezit. Caravaca geeft een hoge lob. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel. Knudsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Lesme passt de bal met de wreef. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hejberg de bal. Hejberg draait met de bal, schiet en ... Williamson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Penners is nu in balbezit. Penners passt de bal in één keer door. Caravaca rent richting de bal. Caravaca geeft een lange en hoge pass. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Knudsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mangiagalli geeft een lange en hoge pass. Salomon kopt de bal weg. Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca geeft een hoge lob. Zárate springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca passt de bal in één keer door. Daar is Penners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penners geeft een hoge lob. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Knudsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Feri bereikt de bal nog maar net als eerste. Feri passt de bal met de wreef. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 1:0

35e minuut.
Lesme rent richting de bal. Lesme passt de bal zonder na te denken. Mangosio geeft een lange en hoge pass. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Feri passt de bal in één keer door. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Knudsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 2:0

39e minuut.
Nøhr speelt de bal door. Hejberg is nu in balbezit. Penners maakt een afschuwelijke overtreding. Penners krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mangiagalli is nu in balbezit. Mangiagalli passt de bal met de wreef. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Knudsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 3:0

43e minuut.
Caravaca speelt de bal door. Penners heeft problemen om de bal te vangen. Penners met een sublieme pass. Ahnert heeft problemen om de bal te vangen. Ahnert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 54%, Valhal 46%.
FC BUUR - Valhal 3:0

55e minuut.
Kardashi onderschept slim de pass. Nøhr is nu in balbezit. Nøhr passt de bal zonder na te denken. Hejberg rent richting de bal. Hejberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Mangiagalli passt de bal in één keer door. Penners is nu in balbezit. Penners geeft de bal voor. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 4:0

63e minuut.
Caravaca is nu in balbezit. Caravaca passt de bal in één keer door. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Penners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penners geeft een hoge lob. Zárate springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Mihailov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mangiagalli passt de bal met de wreef. Feri rent richting de bal. Feri passt de bal met de wreef. Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Knudsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Feri met een sublieme pass. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate passt de bal met de wreef. Ahnert rent richting de bal. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Râlea passt de bal in één keer door. Caravaca met een sublieme pass. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft een hoge lob. Zárate springt en kopt de bal. Knudsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Nøhr heeft problemen om de bal te vangen. Caravaca verovert de bal door een tackle van achteren. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft de bal voor. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Knudsen bokst de bal weg. Salomon kopt de bal weg. Daar is Râlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 50%, Valhal 50%.
FC BUUR - Valhal 4:0