Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:13
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.01
  • Stadion: Palle Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2831
Palle Dueclan
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 26.6
weak Schieten average
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Lykke is nu in balbezit. Lykke passt de bal zonder na te denken. Hedegaard heeft problemen om de bal te vangen. Hedegaard geeft een hoge lob. Carlsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lustü is nu in balbezit. Lykke speelt de bal door. Greve rent richting de bal. Rantzau onderschept slim de pass. Rantzau schiet op doel. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Møller Pedersen verovert de bal door een tackle van achteren. Dahl rent richting de bal. Dahl passt de bal in één keer door. Lykke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Franklin speelt de bal door. Lykke rent richting de bal. Lykke passt de bal zonder na te denken. Carlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Greve geeft een lange en hoge pass. Grønkær kopt de bal weg. Klungelig pakt Dahl de bal. Rantzau is nu in balbezit. Rantzau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palle 59%, Dueclan 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palle - Dueclan 0:0

50e minuut.
Dahl passt de bal in één keer door. Lykke is nu in balbezit. Lykke geeft een hoge lob. Grønkær rent richting de bal. Grønkær haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Schwann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwann geeft een hoge lob. Daar is Traylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palle - Dueclan 0:1

72e minuut.
Dahl met een sublieme pass. Lykke is nu in balbezit. Lykke passt de bal in één keer door. Grønkær is nu in balbezit. Grønkær schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Lynge rent richting de bal. Cramer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lynge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Traylor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rantzau is nu in balbezit. Greve legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rantzau raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pagh neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palle 67%, Dueclan 33%.
Palle - Dueclan 0:1