Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Skjold Racing Méhari Club Foot
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Nystedt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roed komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Lauberg met een sublieme pass. Paulsen rent richting de bal. Paulsen speelt de bal door. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Geertsen onderschept slim de pass. Geertsen met een sublieme pass. Tommerup is nu in balbezit. Tommerup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Skjold 54%, Racing Méhari Club Foot 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Skjold - Racing Méhari Club Foot 0:0

48e minuut.
Lauberg rent richting de bal. Brøchner onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lauberg. Lauberg krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Roed rent richting de bal. Skousen onderschept slim de pass. Skousen speelt de bal door. Tommerup rent richting de bal. Tommerup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lautrup heeft problemen om de bal te vangen. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen met een sublieme pass. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Brøchner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauritsen met een snelle inworp. Lauberg is nu in balbezit. Lauberg geeft een hoge lob. Sigurdsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tommerup rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Povlsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povlsen passt de bal met de wreef. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm draait met de bal, schiet en ... Madsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Skjold - Racing Méhari Club Foot 0:1

79e minuut.
Paulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Paulsen geeft een hoge lob. Daar is Simonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Skjold - Racing Méhari Club Foot 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Skjold 54%, Racing Méhari Club Foot 46%.
IF Skjold - Racing Méhari Club Foot 0:2