Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Andemandse FC Farum
1. 343 - ATT Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 24.8
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Oxholm probeert de bal aan de voet te houden. Wibroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Løve Andersen rent richting de bal. Wibroe rent richting de bal. Wibroe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Klungelig pakt Ryeholm de bal. Wibroe rent richting de bal. Ryeholm schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ryeholm is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Wibroe verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá haalt uit met een fantastische trap. Galsgaard onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Rachwalik probeert naar een medespeler te passen. Střihavka rent richting de bal. Střihavka geeft de bal voor. Wibroe rent richting de bal. Wibroe schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - FC Farum 1:0

23e minuut.
Grillet is nu in balbezit. Grillet geeft een hoge lob. Løve Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka passt de bal zonder na te denken. Wibroe is nu in balbezit. Wibroe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - FC Farum 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Andemandse 48%, FC Farum 52%.
FC-Andemandse - FC Farum 2:0

64e minuut.
Wibroe speelt de bal door. Cametá rent richting de bal. Løve Andersen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cametá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wibroe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Grillet passt de bal met de wreef. Edel is nu in balbezit. Edel probeert naar een medespeler te passen. Wibroe is nu in balbezit. Wibroe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Eben verovert de bal door een tackle van achteren. Edel is nu in balbezit. Edel passt de bal zonder na te denken. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Andemandse 36%, FC Farum 64%.
FC-Andemandse - FC Farum 2:0