Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hobro IK ovo
Normal Tactiek 3-5-2 1.03
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 49.4
adequate Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Szieben passt de bal in één keer door. Vaughn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ritter. Ritter krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Bolovan onderschept slim de pass. Miraflores rent richting de bal. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan schiet op doel. Niziałek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - ovo 0:1

15e minuut.
Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş onderschept slim de pass. Vulpeş geeft een lange en hoge pass. Ritter rent richting de bal. Ritter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vulpeş passt de bal zonder na te denken. Ludovisi geeft een hoge lob. Bolovan kopt de bal weg. Ritter rent richting de bal. Ritter schiet op doel. Niziałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Vaughn passt de bal in één keer door. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik passt de bal in één keer door. Szieben rent richting de bal. Szieben haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Szieben kan de bal niet met de borst controleren. Suhr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szieben. Szieben krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Langberg rent richting de bal. Ludovisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ludovisi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolovan de bal. Bolovan draait met de bal, schiet en ... Niziałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hobro IK 52%, ovo 48%.
Hobro IK - ovo 0:1

46e minuut.
Rodrigo komt het veld opgelopen. Kuziak komt het veld opgelopen. Fontaine komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal met de wreef. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Niziałek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - ovo 0:2

53e minuut.
Ritter probeert de bal aan de voet te houden. Felipe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodrigo. Rodrigo krijgt een gele kaart. Felipe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soria met een snel genomen vrije trap. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Niziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Ludovisi verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Ludovisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Felipe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soria rent richting de bal. Soria probeert naar een medespeler te passen. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fontaine is nu in balbezit. Felipe verovert de bal door een tackle van achteren. Felipe probeert naar een medespeler te passen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan haalt uit met een fantastische trap. Niziałek bokst de bal weg.

81e minuut.
Suhr passt de bal in één keer door. Vulpeş rent richting de bal. Vulpeş passt de bal zonder na te denken. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hobro IK 53%, ovo 47%.
Hobro IK - ovo 0:2