Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Méhari Club Foot Dueclan
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Cramer met een sublieme pass. Carlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsen speelt de bal door. Grønkær bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønkær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - Dueclan 0:1

8e minuut.
Cramer rent richting de bal. Cramer probeert naar een medespeler te passen. Grønkær bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønkær heeft problemen om de bal te vangen. Grønkær haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Møller Pedersen rent richting de bal. Møller Pedersen geeft een hoge lob. Daar is Povlsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Møller Pedersen speelt de bal door. Adamsen is nu in balbezit. Adamsen passt de bal zonder na te denken. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Roed kopt de bal weg. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen probeert naar een medespeler te passen. Gammelholm rent richting de bal. Gammelholm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Østergård rent richting de bal. Østergård geeft een lange en hoge pass. Inworp. Engelbrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paulsen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Povlsen is nu in balbezit. Grønkær onderschept slim de pass. Grønkær met een sublieme pass. Carlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Østergård is nu in balbezit. Dahl rent richting de bal. Dahl passt de bal in één keer door. Carlsen rent richting de bal. Carlsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hedegaard passt de bal in één keer door. Okking is nu in balbezit. Okking geeft een hoge lob. Adamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamsen geeft een hoge lob. Algreen bokst de bal weg.

34e minuut.
Cramer rent richting de bal. Cramer passt de bal in één keer door. Grønkær rent richting de bal. Grønkær schiet op doel. Sigurdsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - Dueclan 0:2

38e minuut.
Østergård geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engelbrecht met de inworp. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Méhari Club Foot 51%, Dueclan 49%.
Racing Méhari Club Foot - Dueclan 0:2

48e minuut.
Okking kopt de bal weg. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Lykke begaat een overtreding. Lykke krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Brøchner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen probeert naar een medespeler te passen. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Roed met een snelle inworp. Adamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamsen geeft een lange en hoge pass. Engelbrecht heeft problemen om de bal te vangen. Engelbrecht haalt uit met een fantastische trap. Algreen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Østergård geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engelbrecht met een snelle inworp. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen geeft een hoge lob. Algreen bokst de bal weg. Gammelholm is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Méhari Club Foot - Dueclan 1:2

84e minuut.
Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht passt de bal in één keer door. Østergård bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen onderschept slim de pass. Paulsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Okking met een sublieme pass. Klungelig pakt Lykke de bal. Lykke met een sublieme pass. Carlsen is nu in balbezit. Carlsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Méhari Club Foot 55%, Dueclan 45%.
Racing Méhari Club Foot - Dueclan 1:2