Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Andemandse Robinson FC
1. 343 - ATT Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Wibroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibroe geeft een lange en hoge pass. Berendsen controleert de bal met de borst. Ordóñez Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibroe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krintel trapt de bal weg. Edel kopt de bal weg. Wibroe rent richting de bal. Wibroe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Robinson FC 1:0

10e minuut.
Eben geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Berendsen de bal onder controle te krijgen. Rasmussen rent richting de bal. Cametá onderschept slim de pass. Cametá draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Robinson FC 2:0

12e minuut.
Bonizzoni geeft de bal voor. Wibroe kopt de bal weg. Klungelig pakt Høgh de bal. Cametá is nu in balbezit. Cametá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversen begaat een overtreding. Eben is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eben zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cametá raakt geblesseerd tijdens het duel. Cametá kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Edel met een sublieme pass. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá passt de bal in één keer door. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mathiesen met een sublieme pass. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen is nu in balbezit. Cametá verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Robinson FC 3:0

45e minuut.
Střihavka rent richting de bal. Graversen rent richting de bal. Střihavka verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá rent richting de bal. Cametá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Andemandse 20%, Robinson FC 80%.
FC-Andemandse - Robinson FC 3:0

49e minuut.
Edel geeft een lange en hoge pass. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka geeft een hoge lob. Rasmussen controleert de bal met de borst. Cametá is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Cametá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Robinson FC 4:0

51e minuut.
Mathiesen rent richting de bal. Edel rent richting de bal. Edel probeert naar een medespeler te passen. Cametá is nu in balbezit. Cametá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Robinson FC 5:0

59e minuut.
Wibroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Ordóñez Herrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berendsen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Berendsen kan niet meer verder spelen. Green Jensen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wibroe rent richting de bal. Lundgård is nu in balbezit. Lundgård passt de bal met de wreef. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ordóñez Herrera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Střihavka is nu in balbezit. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wibroe onderschept slim de pass. Cametá rent richting de bal. Cametá passt de bal met de wreef. Střihavka rent richting de bal. Střihavka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wibroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Green Jensen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lundgård de bal. Ordóñez Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lundgård met de inworp. Green Jensen heeft problemen om de bal te vangen. Green Jensen geeft een hoge lob. Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen haalt uit met een fantastische trap. Colméia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Andemandse 35%, Robinson FC 65%.
FC-Andemandse - Robinson FC 5:0