Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dueclan IF Skjold
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kloster geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hedegaard met een snelle inworp. Grønkær rent richting de bal. Grønkær geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Geertsen speelt de bal door. Lauberg is nu in balbezit. Lauberg passt de bal met de wreef. Tommerup is nu in balbezit. Tommerup draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Lautrup verovert de bal door een tackle van achteren. Lautrup geeft een lange en hoge pass. Tommerup is nu in balbezit. Tommerup draait met de bal, schiet en ... Algreen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - IF Skjold 0:1

11e minuut.
Skousen is nu in balbezit. Dahl onderschept slim de pass. Dahl geeft een lange en hoge pass. Grønkær is nu in balbezit. Grønkær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dueclan - IF Skjold 1:1

15e minuut.
Lauberg rent richting de bal. Lauberg passt de bal met de wreef. Tommerup is nu in balbezit. Tommerup schiet op doel. Algreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - IF Skjold 1:2

23e minuut.
Madsen trapt de bal weg van het doel. Lykke kopt de bal weg. Jakobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsen is nu in balbezit. Carlsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Okking geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauritsen met een snelle inworp. Lauberg kan de bal niet met de borst controleren. Lauberg geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lauritsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dahl probeert naar een medespeler te passen. Møller Pedersen kan de bal niet met de borst controleren. Lauberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Skousen probeert naar een medespeler te passen. Lauberg rent richting de bal. Lauberg probeert naar een medespeler te passen. Tommerup rent richting de bal. Tommerup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dueclan 55%, IF Skjold 45%.
Dueclan - IF Skjold 1:2

48e minuut.
Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer passt de bal zonder na te denken. Carlsen is nu in balbezit. Carlsen draait met de bal, schiet en ... Madsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Lykke is nu in balbezit. Lykke passt de bal met de wreef. Grønkær rent richting de bal. Grønkær schiet op doel. Madsen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Skousen probeert naar een medespeler te passen. Lauberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauberg speelt de bal door. Tommerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup haalt uit met een fantastische trap. Algreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lauberg speelt de bal door. Østergård bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup onderschept slim de pass. Tommerup haalt uit met een fantastische trap. Algreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dueclan - IF Skjold 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dueclan 47%, IF Skjold 53%.
Dueclan - IF Skjold 1:3