Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hammere København Robinson FC
HK442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


20e minuut.
Deguara heeft problemen om de bal te vangen. Deguara passt de bal met de wreef. Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan haalt uit met een fantastische trap. Krintel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hammere København - Robinson FC 1:0

25e minuut.
Woodhams geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lundgård met een snelle inworp. Reimer rent richting de bal. Reimer geeft een hoge lob. Jurikson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Graversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe onderschept slim de pass. Jõe probeert naar een medespeler te passen. Makhanyan rent richting de bal. Makhanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hammere København - Robinson FC 2:0

43e minuut.
Tilling onderschept slim de pass. Tilling geeft een hoge lob. Makhanyan is nu in balbezit. Makhanyan geeft een lange en hoge pass. Deguara kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Nikčević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hammere København 35%, Robinson FC 65%.
Hammere København - Robinson FC 2:0

48e minuut.
Høgh probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Tilling met een snelle inworp. Jõe is nu in balbezit. Jõe passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe verovert de bal door een tackle van achteren. Jõe probeert naar een medespeler te passen. Deguara rent richting de bal. Deguara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hammere København - Robinson FC 3:0

58e minuut.
Jõe geeft de bal voor. Rasmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Makhanyan draait met de bal, schiet en ... Krintel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hammere København - Robinson FC 4:0

62e minuut.
Sadoyan passt de bal in één keer door. Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe passt de bal zonder na te denken. Makhanyan rent richting de bal. Makhanyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Makhanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krintel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hammere København 33%, Robinson FC 67%.
Hammere København - Robinson FC 4:0