Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Farum Racing Méhari Club Foot
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lundsteen controleert de bal met de borst. Engelbrecht rent richting de bal. Lundsteen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lundsteen krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Inworp. Elgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Vilhelmsen verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhelmsen geeft een hoge lob. Sigurdsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Molte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farum - Racing Méhari Club Foot 1:0

25e minuut.
Hejberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roed. Hejberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Hejberg met een snel genomen vrije trap. Elgaard geeft een lange en hoge pass. Sigurdsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farum - Racing Méhari Club Foot 2:0

30e minuut.
Vilhelmsen passt de bal zonder na te denken. Oxholm rent richting de bal. Oxholm passt de bal met de wreef. Molte bereikt de bal nog maar net als eerste. Molte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Roed is nu in balbezit. Hejberg onderschept slim de pass. Molte is nu in balbezit. Molte schiet op doel. Klungelig pakt Bendt Skov-Nielsen de bal. Sigurdsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Oxholm is nu in balbezit. Oxholm geeft de bal voor. Molte bereikt de bal nog maar net als eerste. Molte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farum - Racing Méhari Club Foot 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farum 41%, Racing Méhari Club Foot 59%.
FC Farum - Racing Méhari Club Foot 3:0

48e minuut.
Galsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Galsgaard geeft de bal voor. Dam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sørensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Povlsen is nu in balbezit. Povlsen geeft een lange en hoge pass. Løve Andersen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kirkebye geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Engelbrecht de bal onder controle te krijgen. Lundsteen begaat een overtreding. Lundsteen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Vilhelmsen probeert naar een medespeler te passen. Dideriksen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molte. Molte krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Paulsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Elgaard speelt de bal door. Molte is nu in balbezit. Molte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farum 65%, Racing Méhari Club Foot 35%.
FC Farum - Racing Méhari Club Foot 3:0