Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lyng United ovo
Normal Tactiek 4-4-2 NY
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 54.8
weak Schieten excellent
weak Passen outstanding
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Thế Sơn kopt de bal weg. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski passt de bal met de wreef. Frantin rent richting de bal. Frantin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Nowosielski kopt de bal weg. Charneca heeft problemen om de bal te vangen. Bering is nu in balbezit. Charneca verovert de bal door een tackle van achteren. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:1

8e minuut.
Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bering rent richting de bal. Charneca onderschept slim de pass. Charneca draait met de bal, schiet en ... Blixen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:2

9e minuut.
Arentoft speelt de bal door. Amund probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Mylius de bal. Charneca is nu in balbezit. Charneca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Luis García rent richting de bal. Luis García geeft de bal voor. Amund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charneca rent richting de bal. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:3

14e minuut.
Ritter passt de bal met de wreef. Thế Sơn is nu in balbezit. Thế Sơn geeft een lange en hoge pass. Charneca springt en kopt de bal. Blixen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blixen met een harde bal richting middenveld. Ritter kopt de bal weg. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca draait met de bal, schiet en ... Blixen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:4

17e minuut.
Charneca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bræmer. Charneca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luis García zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ritter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Blixen met een harde bal richting middenveld. Thế Sơn kopt de bal weg. Charneca rent richting de bal. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:5

21e minuut.
Frantin passt de bal in één keer door. Charneca rent richting de bal. Kastberg is nu in balbezit. Charneca verovert de bal door een tackle van achteren. Charneca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:6

24e minuut.
Luis García geeft een lange en hoge pass. Blixen met een sublieme pass. Nowosielski kopt de bal weg. Charneca is nu in balbezit. Charneca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Nowosielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowosielski passt de bal zonder na te denken. Frantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantin geeft de bal voor. Charneca krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski geeft de bal voor. Charneca is nu in balbezit. Charneca draait met de bal, schiet en ... Blixen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Ritter geeft de bal voor. Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski passt de bal in één keer door. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
de Mylius is nu in balbezit. Frantin onderschept slim de pass. Frantin met een sublieme pass. Charneca is nu in balbezit. Charneca schiet op doel. Blixen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bræmer rent richting de bal. Frantin verovert de bal door een tackle van achteren. Charneca is nu in balbezit. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:7

35e minuut.
Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca onderschept slim de pass. Daar is Charneca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:8

36e minuut.
Højrup is nu in balbezit. Højrup passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de Mylius de bal. Frantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter probeert naar een medespeler te passen. Charneca heeft problemen om de bal te vangen. Charneca draait met de bal, schiet en ... Blixen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:9

38e minuut.
Daar is Amund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bræmer verovert de bal door een tackle van achteren. Ritter onderschept slim de pass. Ritter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Nowosielski onderschept slim de pass. Nowosielski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kastberg de bal. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:10

45e minuut.
Thế Sơn passt de bal met de wreef. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski passt de bal in één keer door. Daar is Charneca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charneca schiet op doel. Blixen bokst de bal weg. Charneca heeft problemen om de bal te vangen. Bering is nu in balbezit. Charneca onderschept slim de pass. Charneca draait met de bal, schiet en ... Blixen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyng United 88%, ovo 12%.
Lyng United - ovo 0:11

46e minuut.
Ritter rent richting de bal. Ritter passt de bal in één keer door. Olsen heeft problemen om de bal te vangen. Charneca is nu in balbezit. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:12

48e minuut.
Klungelig pakt Ritter de bal. Thế Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Sơn geeft een lange en hoge pass. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Frantin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bering de bal onder controle te krijgen. Charneca is nu in balbezit. Charneca draait met de bal, schiet en ... Blixen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:13

52e minuut.
Ravn onderschept slim de pass. Thế Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Sơn probeert naar een medespeler te passen. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:14

54e minuut.
Thế Sơn probeert naar een medespeler te passen. Ritter rent richting de bal. Nowosielski met een sublieme pass. Charneca rent richting de bal. Charneca schiet op doel. Blixen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Olsen met een sublieme pass. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter passt de bal zonder na te denken. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:15

61e minuut.
Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski probeert naar een medespeler te passen. Charneca rent richting de bal. Charneca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Thế Sơn kopt de bal weg. Nowosielski met een sublieme pass. Frantin probeert naar een medespeler te passen. Charneca is nu in balbezit. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Frantin is nu in balbezit. Frantin geeft een lange en hoge pass. Charneca rent richting de bal. Ritter is nu in balbezit. Ritter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:16

64e minuut.
Amund is nu in balbezit. Charneca rent richting de bal. Bræmer rent richting de bal. Charneca verovert de bal door een tackle van achteren. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Blixen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:17

66e minuut.
Ritter passt de bal met de wreef. Frantin rent richting de bal. Frantin speelt de bal door. Daar is Charneca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charneca schiet op doel. Blixen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Charneca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riberos komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Frantin passt de bal met de wreef. Riberos is nu in balbezit. Riberos schiet op doel. Thế Sơn geeft de bal voor. Ritter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:18

76e minuut.
Thế Sơn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ritter de bal. Nowosielski met een sublieme pass. Thế Sơn rent richting de bal. Thế Sơn met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bræmer de bal onder controle te krijgen. Ritter is nu in balbezit. Ritter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Blixen met een harde bal richting middenveld. Thế Sơn probeert naar een medespeler te passen. Frantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantin geeft een hoge lob. Riberos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blixen probeert naar een medespeler te passen. Frantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantin passt de bal in één keer door. Ritter is nu in balbezit. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Blixen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:19

85e minuut.
Frantin verovert de bal door een tackle van achteren. Frantin draait met de bal, schiet en ... Kastberg kopt de bal weg. Ritter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ritter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bering probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thế Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Sơn passt de bal zonder na te denken. Ritter rent richting de bal. Ritter draait met de bal, schiet en ... Blixen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ritter is nu in balbezit. Ritter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:20

89e minuut.
Frantin is nu in balbezit. Daar is Frantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantin passt de bal met de wreef. Ritter is nu in balbezit. Ritter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyng United - ovo 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyng United 84%, ovo 16%.
Lyng United - ovo 0:21