Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robinson FC Copenhagen Stars
Normal Tactiek 343 straight
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 50.2
poor Schieten very good
weak Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Serafini passt de bal zonder na te denken. But is nu in balbezit. But passt de bal met de wreef. Karev is nu in balbezit. Karev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:1

5e minuut.
Olszowiak is nu in balbezit. Babin rent richting de bal. Babin met een sublieme pass. Karev heeft problemen om de bal te vangen. Karev schiet op doel. Krintel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:2

6e minuut.
Graversen heeft problemen om de bal te vangen. Karev verovert de bal door een tackle van achteren. Karev probeert naar een medespeler te passen. Wdowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Berendsen onderschept slim de pass. But onderschept slim de pass. But speelt de bal door. Karev is nu in balbezit. Karev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
But kopt de bal weg. Mathiesen is nu in balbezit. Karev verovert de bal door een tackle van achteren. Karev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:3

10e minuut.
Rasmussen geeft de bal voor. Serafini kopt de bal weg. Rasmussen heeft problemen om de bal te vangen. Karev is nu in balbezit. Karev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olszowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowiak probeert de bal met de borst te controleren. Olszowiak passt de bal zonder na te denken. Karev is nu in balbezit. Karev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:4

13e minuut.
Graversen onderschept slim de pass. Serafini bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karev de bal. Karev haalt uit met een fantastische trap. Krintel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
But verovert de bal door een tackle van achteren. But geeft een hoge lob. Karev rent richting de bal. Karev draait met de bal, schiet en ... Rasmussen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Paganini kopt de bal weg. Babin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bogatyrev de bal. Bogatyrev geeft een lange en hoge pass. Karev springt en kopt de bal. Paal!

19e minuut.
Olszowiak is nu in balbezit. Olszowiak passt de bal in één keer door. But is nu in balbezit. But geeft de bal voor. Karev krijgt zijn hoofd ertegen. Krintel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Høgh heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:5

21e minuut.
Paganini met een sublieme pass. But speelt de bal door. Rasmussen met een sublieme pass. Olszowiak is nu in balbezit. Olszowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:6

24e minuut.
Lundgård geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babin met een snelle inworp. Klungelig pakt Olszowiak de bal. Olszowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Feddersen heeft problemen om de bal te vangen. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. But met een sublieme pass. Karev rent richting de bal. Karev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:7

36e minuut.
Krintel trapt de bal weg van het doel. Serafini is nu in balbezit. Serafini probeert naar een medespeler te passen. Karev is nu in balbezit. Karev schiet op doel. Krintel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Krintel trapt de bal weg. Serafini kopt de bal weg. Karev heeft problemen om de bal te vangen. Karev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robinson FC 93%, Copenhagen Stars 7%.
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:8

47e minuut.
Paganini verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Babin de bal. Babin geeft een hoge lob. Olszowiak is nu in balbezit. Olszowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Serafini probeert naar een medespeler te passen. Bogatyrev is nu in balbezit. Bogatyrev speelt de bal door. Karev is nu in balbezit. Karev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Babin is nu in balbezit. Babin speelt de bal door. Mathiesen rent richting de bal. Karev verovert de bal door een tackle van achteren. Karev draait met de bal, schiet en ... Krintel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Serafini geeft de bal voor. Karev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karev haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Høgh de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:9

58e minuut.
Serafini speelt de bal door. But heeft problemen om de bal te vangen. But speelt de bal door. Babin is nu in balbezit. Babin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Karev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:10

66e minuut.
Daar is Serafini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serafini passt de bal zonder na te denken. Bogatyrev probeert naar een medespeler te passen. Karev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karev haalt uit met een fantastische trap. Krintel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Rasmussen met een harde bal richting middenveld. Bogatyrev is nu in balbezit. Bogatyrev geeft de bal voor. Karev heeft problemen om de bal te vangen. Karev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:11

76e minuut.
Bogatyrev is nu in balbezit. Serafini met een sublieme pass. Wdowiak is nu in balbezit. Wdowiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:12

77e minuut.
Graversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowiak onderschept slim de pass. Wdowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:13

84e minuut.
But verovert de bal door een tackle van achteren. Babin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olszowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszowiak schiet op doel. Høgh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:14

85e minuut.
Graversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversen passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Rasmussen de bal onder controle te krijgen. Karev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mathiesen geeft een lange en hoge pass. Jones probeert de bal met de borst te controleren. Feddersen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Feddersen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Feddersen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Bogatyrev rent richting de bal. Mathiesen is nu in balbezit. Bogatyrev verovert de bal door een tackle van achteren. Bogatyrev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robinson FC 84%, Copenhagen Stars 16%.
Robinson FC - Copenhagen Stars 0:14