Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Andemandse Palle
1. 343 - ATT Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 20.8
adequate Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Daar is Rober, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borring is nu in balbezit. Met opzet legt Rober zijn tegenspeler op de grond. Rober krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Højer rent richting de bal. Højer met een sublieme pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin draait met de bal, schiet en ... Vinding Jensen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Palle 1:0

19e minuut.
Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Rantzau rent richting de bal. Voichin begaat een overtreding. Rantzau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lynge wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hougaard speelt de bal door. Rantzau is nu in balbezit. Rantzau schiet op doel. Monzón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-Andemandse - Palle 1:1

29e minuut.
Ordóñez Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez Herrera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ordóñez Herrera krijgt een gele kaart. Lynge wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lynge kan niet meer verder spelen. Jensen komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ordóñez Herrera geeft de bal voor. Klungelig pakt Voichin de bal. Christensen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voichin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Højer neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Andemandse - Palle 2:1

43e minuut.
Lustü probeert naar een medespeler te passen. Eben is nu in balbezit. Pagh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eben wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Inworp. Borring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagh rent richting de bal. Rantzau is nu in balbezit. Rantzau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Andemandse 49%, Palle 51%.
FC-Andemandse - Palle 2:1

47e minuut.
Voichin onderschept slim de pass. Lustü probeert naar een medespeler te passen. Borring bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober verovert de bal door een tackle van achteren. Rober geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Grillet passt de bal zonder na te denken. Ordóñez Herrera rent richting de bal. Ordóñez Herrera passt de bal met de wreef. Højer is nu in balbezit. Højer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wibroe kopt de bal weg. Lustü is nu in balbezit. Voichin begaat een overtreding. Voichin krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. Edel met een sublieme pass. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Traylor met een snelle inworp. Hougaard is nu in balbezit. Ordóñez Herrera is nu in balbezit. Hougaard verovert de bal door een tackle van achteren. Hougaard geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonizzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantzau verovert de bal door een tackle van achteren. Rantzau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-Andemandse - Palle 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Andemandse 45%, Palle 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-Andemandse - Palle 2:2