Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ovo Robinson FC
3-5-2 1.03 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 16.9
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Ludovisi is nu in balbezit. Ludovisi passt de bal zonder na te denken. Ritter is nu in balbezit. Ritter draait met de bal, schiet en ... Krintel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 1:0

5e minuut.
Felipe met een sublieme pass. Ingvardsen is nu in balbezit. Ingvardsen speelt de bal door. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Krintel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ludovisi passt de bal zonder na te denken. Berglund probeert de bal aan de voet te houden. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 2:0

8e minuut.
Høgh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter onderschept slim de pass. Lundgård rent richting de bal. Ritter verovert de bal door een tackle van achteren. Ritter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 3:0

12e minuut.
Ritter is nu in balbezit. Berglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Berglund geeft een hoge lob. Ritter is nu in balbezit. Ritter schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ludovisi onderschept slim de pass. Ludovisi passt de bal zonder na te denken. Vulpeş met een sublieme pass. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rasmussen geeft een hoge lob. Suhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhr geeft een lange en hoge pass. Ingvardsen rent richting de bal. Ingvardsen schiet op doel. Krintel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 4:0

25e minuut.
Lundgård passt de bal in één keer door. Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe speelt de bal door. Ritter rent richting de bal. Ritter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gorbói geeft een lange en hoge pass. Graversen probeert de bal aan de voet te houden. Ritter rent richting de bal. Ritter schiet op doel. Rasmussen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Høgh met een harde bal richting middenveld. Vulpeş kopt de bal weg. Ingvardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvardsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 5:0

40e minuut.
Daar is Berendsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritter rent richting de bal. Ritter passt de bal in één keer door. Daar is Ingvardsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingvardsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 6:0

43e minuut.
Vulpeş speelt de bal door. Ritter rent richting de bal. Rasmussen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rasmussen krijgt een gele kaart. Ritter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vulpeş legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Felipe kopt de bal weg. Vulpeş probeert naar een medespeler te passen. Ludovisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludovisi geeft een hoge lob. Berglund probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ludovisi onderschept slim de pass. Ludovisi met een sublieme pass. Ingvardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvardsen haalt uit met een fantastische trap. Krintel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 7:0

45e minuut.
Kjærum komt het veld opgelopen. Falkenberg komt het veld opgelopen. Riisager komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ovo 22%, Robinson FC 78%.
ovo - Robinson FC 7:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krintel trapt de bal weg. Ritter kopt de bal weg. Ingvardsen rent richting de bal. Ingvardsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mathiesen rent richting de bal. Kjærum onderschept slim de pass. Kjærum probeert naar een medespeler te passen. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Mathiesen is nu in balbezit. Mathiesen met een sublieme pass. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter draait met de bal, schiet en ... Krintel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 8:0

63e minuut.
Klungelig pakt Berendsen de bal. Ingvardsen is nu in balbezit. Ingvardsen passt de bal in één keer door. Ritter rent richting de bal. Ritter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 9:0

66e minuut.
Soria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reimer. Soria raakt geblesseerd tijdens het duel. Soria zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ritter heeft problemen om de bal te vangen. Ingvardsen is nu in balbezit. Ingvardsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Krintel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 10:0

68e minuut.
Felipe met de inworp. Soria heeft problemen om de bal te vangen. Soria probeert naar een medespeler te passen. Ingvardsen rent richting de bal. Ingvardsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mathiesen is nu in balbezit. Kjærum verovert de bal door een tackle van achteren. Kjærum passt de bal in één keer door. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ludovisi is nu in balbezit. Ludovisi passt de bal zonder na te denken. Ritter is nu in balbezit. Ingvardsen heeft problemen om de bal te vangen. Ingvardsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Robinson FC 11:0

88e minuut.
Fabricius bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabricius geeft een lange en hoge pass. Kjærum rent richting de bal. Graversen verovert de bal door een tackle van achteren. Graversen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ovo 24%, Robinson FC 76%.
ovo - Robinson FC 11:0