Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornholm Allstars teamgeist
352 Tactiek but2
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 64.6
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Lamoral raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neacşu komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Somersalo geeft de bal voor. Ratajczyk rent richting de bal. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen heeft problemen om de bal te vangen. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kjeldbjerg is nu in balbezit. Czępiński onderschept slim de pass. Czępiński speelt de bal door. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ratajczyk kopt de bal weg. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lund Jørgensen neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - teamgeist 0:1

35e minuut.
Czępiński speelt de bal door. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Poeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baccetti met de inworp. Bond is nu in balbezit. Bond geeft een hoge lob. Kuczkó springt en kopt de bal. Gurbardhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Lund Jørgensen kopt de bal weg. Klungelig pakt Watt de bal. Watt onderschept slim de pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk schiet op doel. Poeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Somersalo geeft de bal voor. Marcisz heeft problemen om de bal te vangen. Owczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar haalt uit met een fantastische trap. Gurbardhi bokst de bal weg.

44e minuut.
Lund Jørgensen probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Marcisz rent richting de bal. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 55%, teamgeist 45%.
Bornholm Allstars - teamgeist 0:1

49e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk passt de bal met de wreef. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Altındemir controleert de bal met de borst. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen schiet op doel. Poeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Chalobah passt de bal met de wreef. Czępiński is nu in balbezit. Czępiński passt de bal met de wreef. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chalobah speelt de bal door. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen passt de bal met de wreef. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Seger komt het veld opgelopen. Chorchilo komt het veld opgelopen. Chalobah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński geeft een lange en hoge pass. Seger springt en kopt de bal. Poeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Marcisz met een sublieme pass. Seger controleert de bal met de borst. Marcisz geeft een lange en hoge pass. Lund Jørgensen springt en kopt de bal. Poeira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - teamgeist 0:2

86e minuut.
Kuczkó kopt de bal weg. Czępiński met een sublieme pass. Patakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger verovert de bal door een tackle van achteren. Seger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 71%, teamgeist 29%.
Bornholm Allstars - teamgeist 0:2