Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder Fortuna IF
352 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Nuschele de bal. Kryger onderschept slim de pass. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Porkujan rent richting de bal. Porkujan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Eftene is nu in balbezit. Baldero is nu in balbezit. Eftene onderschept slim de pass. Eftene schiet op doel. Di Firenze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
García Sánchez speelt de bal door. Nagorkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk onderschept slim de pass. Tymoshchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fortuna IF 0:1

14e minuut.
García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez passt de bal zonder na te denken. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk schiet op doel. Abildgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fortuna IF 0:2

22e minuut.
Nuschele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Firenze probeert naar een medespeler te passen. Hagenborg probeert naar een medespeler te passen. Eftene is nu in balbezit. Eftene schiet op doel. Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Jędraszek kopt de bal weg. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts geeft de bal voor. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Eftene rent richting de bal. Nuschele begaat een overtreding. Eftene raakt geblesseerd tijdens het duel. Mercader met een snel genomen vrije trap. Porkujan rent richting de bal. Porkujan haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Baldero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftene is nu in balbezit. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze bokst de bal weg. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fortuna IF 1:2

29e minuut.
Tymoshchuk kopt de bal weg. Wulff heeft problemen om de bal te vangen. Wulff passt de bal met de wreef. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tymoshchuk is nu in balbezit. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez met een sublieme pass. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Abildgaard met een harde bal richting middenveld. Nuschele kopt de bal weg. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel. Abildgaard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fortuna IF 1:3

38e minuut.
Hagenborg passt de bal in één keer door. Porkujan rent richting de bal. Porkujan draait met de bal, schiet en ... Siqueira probeert de bal aan de voet te houden. Di Firenze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fortuna IF 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 43%, Fortuna IF 57%.
ape recorder - Fortuna IF 2:3

54e minuut.
Wulff probeert naar een medespeler te passen. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkujan passt de bal met de wreef. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kryger passt de bal in één keer door. Daar is Baldero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftene rent richting de bal. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ape recorder - Fortuna IF 3:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenaerts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowiak onderschept slim de pass. Bartkowiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mercader met een sublieme pass. Daar is Eftene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohedo. Eftene raakt geblesseerd tijdens het duel. Mercader komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fortuna IF 4:3

73e minuut.
López Marcos verovert de bal door een tackle van achteren. López Marcos geeft de bal voor. Tymoshchuk kopt de bal weg. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez schiet op doel. Abildgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ape recorder - Fortuna IF 4:4

75e minuut.
Someşan passt de bal in één keer door. Bartkowiak is nu in balbezit. Wulff onderschept slim de pass. Wulff geeft een lange en hoge pass. Baldero kopt de bal weg. Di Firenze bokst de bal weg. Eftene rent richting de bal. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Fortuna IF 5:4

77e minuut.
Nagorkinas geeft een hoge lob. Lenaerts speelt de bal door. Tymoshchuk heeft problemen om de bal te vangen. Tymoshchuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ape recorder - Fortuna IF 5:5

80e minuut.
Eftene schiet op doel. Wulff heeft problemen om de bal te vangen. Lenaerts is nu in balbezit. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff geeft de bal voor. Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 41%, Fortuna IF 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ape recorder - Fortuna IF 5:5