Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Wings Spiders United
451 Tactiek spider77
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 20
adequate Schieten adequate
poor Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Maistre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maistre draait met de bal, schiet en ... Hørsted probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ravn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Spiders United 0:1

8e minuut.
Bandelewski probeert naar een medespeler te passen. Donnerup kopt de bal weg. Agăfiţei rent richting de bal. Krogh onderschept slim de pass. Krogh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Utasi geeft een hoge lob. Conradsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Conradsen passt de bal met de wreef. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Overby probeert naar een medespeler te passen. Phil heeft problemen om de bal te vangen. Phil speelt de bal door. Krogh is nu in balbezit. Krogh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Einarsen probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnerup onderschept slim de pass. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Wings - Spiders United 1:1

25e minuut.
Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho geeft de bal voor. Agăfiţei kopt de bal weg. Maistre is nu in balbezit. Maistre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Phil met een sublieme pass. Daar is Donnerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donnerup passt de bal in één keer door. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Bandelewski trapt de bal weg van het doel. Donnerup heeft problemen om de bal te vangen. Krogh is nu in balbezit. Krogh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Donnerup is nu in balbezit. Donnerup geeft een hoge lob. Olsrud rent richting de bal. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Wings 32%, Spiders United 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Wings - Spiders United 1:1

47e minuut.
Doeltrap. Ravn met een harde bal richting middenveld. Valencia kopt de bal weg. Maistre probeert de bal met de borst te controleren. Maistre haalt uit met een fantastische trap. Ravn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Refsgaard geeft een hoge lob. Krogh kopt de bal weg. Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Maistre is nu in balbezit. Maistre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Marrentinho met een snelle inworp. Crnjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnjanski geeft een lange en hoge pass. Ravn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Wings - Spiders United 1:2

85e minuut.
Eje is nu in balbezit. Einarsen rent richting de bal. Eje verovert de bal door een tackle van achteren. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Utasi geeft een lange en hoge pass. Maistre kopt de bal weg. Einarsen probeert naar een medespeler te passen. Maistre probeert de bal aan de voet te houden. Maistre schiet op doel. Ravn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Wings 53%, Spiders United 47%.
Black Wings - Spiders United 1:2