Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC4EVER FC Østbirk
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.8
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Toft Simonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toft Simonsen geeft een lange en hoge pass. Bang kopt de bal weg. Klungelig pakt Dahlhuus de bal. Dahlhuus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - FC Østbirk 1:0

13e minuut.
Dahlhuus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aldermand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkebye probeert naar een medespeler te passen. Krølben Nielsen rent richting de bal. Krølben Nielsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Foldgast speelt de bal door. Aldermand rent richting de bal. Kirkebye verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Krølben Nielsen de bal. Krølben Nielsen haalt uit met een fantastische trap. Albinus bokst de bal weg.

34e minuut.
Fredsted geeft de bal voor. Krølben Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toft Simonsen maakt een afschuwelijke overtreding. Toft Simonsen krijgt een gele kaart. Krølben Nielsen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Krølben Nielsen kan niet meer verder spelen. Halse komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bang heeft problemen om de bal te vangen. Mærsk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - FC Østbirk 2:0

39e minuut.
Mærsk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlhuus met een sublieme pass. Bang rent richting de bal. Bang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - FC Østbirk 3:0

43e minuut.
Daar is Lundvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldgast rent richting de bal. Foldgast met een sublieme pass. Halse is nu in balbezit. Halse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC4EVER 59%, FC Østbirk 41%.
LFC4EVER - FC Østbirk 3:0

56e minuut.
Jacobsen geeft de bal voor. Gravgård kopt de bal weg. Daar is Kirkebye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlhuus is nu in balbezit. Dahlhuus geeft de bal voor. Paal! Rossen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Jacobsen met de inworp. Foldgast bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldgast met een sublieme pass. Halse is nu in balbezit. Halse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - FC Østbirk 3:1

90e minuut.
Rossen trapt de bal weg. Kirkebye kopt de bal weg. Daar is Toft Simonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halse verovert de bal door een tackle van achteren. Halse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC4EVER 53%, FC Østbirk 47%.
LFC4EVER - FC Østbirk 3:1