Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rido FC Svanevej
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 20.3
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Lukáč met een sublieme pass. Gattlen is nu in balbezit. Met opzet legt Steino zijn tegenspeler op de grond. Steino krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Bøggild bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøggild passt de bal in één keer door. Tălpaciu geeft de bal voor. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dubiţă rent richting de bal. Steino bereikt de bal nog maar net als eerste. Steino geeft een hoge lob. Gattlen geeft de bal voor. Apostolescu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 1:0

13e minuut.
Bøggild is nu in balbezit. Dubiţă onderschept slim de pass. Dubiţă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 2:0

15e minuut.
Dubiţă met een sublieme pass. Klungelig pakt Apostolescu de bal. Gal rent richting de bal. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brilli kopt de bal weg. Dubiţă speelt de bal door. Apostolescu heeft problemen om de bal te vangen. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Møgelvang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 3:0

21e minuut.
Tălpaciu passt de bal zonder na te denken. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen geeft een hoge lob. Negris is nu in balbezit. Negris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Brilli speelt de bal door. Yandımoğlu is nu in balbezit. Yandımoğlu passt de bal zonder na te denken. Dubiţă rent richting de bal. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 4:0

29e minuut.
Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lauberg de bal. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 5:0

33e minuut.
Derveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Negris verovert de bal door een tackle van achteren. Negris probeert naar een medespeler te passen. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lauberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauberg geeft een hoge lob. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 6:0

41e minuut.
Steino kopt de bal weg. Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Gal rent richting de bal. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 7:0

43e minuut.
Negris is nu in balbezit. Negris geeft de bal voor. Apostolescu probeert de bal aan de voet te houden. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rido 25%, FC Svanevej 75%.
FC Rido - FC Svanevej 7:0

47e minuut.
Møgelvang met een harde bal richting middenveld. Houborg kopt de bal weg. Daar is Derveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Apostolescu rent richting de bal. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă geeft de bal voor. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 8:0

54e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer is nu in balbezit. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Møgelvang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Gattlen is nu in balbezit. Gattlen met een sublieme pass. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel. Møgelvang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 9:0

65e minuut.
Yandımoğlu kopt de bal weg. Negris rent richting de bal. Negris met een sublieme pass. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap. Møgelvang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Yandımoğlu speelt de bal door. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă met een sublieme pass. Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dubiţă met een sublieme pass. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer is nu in balbezit. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Møgelvang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 10:0

74e minuut.
Dubiţă passt de bal in één keer door. Houborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Negris begaat een overtreding. Negris krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gal rent richting de bal. Brilli rent richting de bal. Brilli passt de bal zonder na te denken. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tălpaciu speelt de bal door. Daar is Steino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gattlen is nu in balbezit. Gattlen geeft een lange en hoge pass. Apostolescu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Møgelvang probeert naar een medespeler te passen. Brilli kopt de bal weg. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 11:0

85e minuut.
Brilli rent richting de bal. Brilli probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă heeft problemen om de bal te vangen. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap. Møgelvang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cramer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - FC Svanevej 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rido 23%, FC Svanevej 77%.
FC Rido - FC Svanevej 12:0