Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna IF teamgeist
442 Tactiek but2
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 63.3
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Lund Jørgensen speelt de bal door. Baldero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk schiet op doel. Di Firenze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:1

13e minuut.
Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengsøe onderschept slim de pass. Dengsøe geeft de bal voor. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Mohedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz speelt de bal door. Czępiński met een sublieme pass. Daar is Lund Jørgensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. Di Firenze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:2

20e minuut.
Dideriksen met een harde bal richting middenveld. Marcisz rent richting de bal. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chorchilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siqueira de bal. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:3

26e minuut.
Jędraszek onderschept slim de pass. Czępiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czępiński speelt de bal door. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:4

29e minuut.
Chorchilo kopt de bal weg. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Siqueira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:5

31e minuut.
Chorchilo speelt de bal door. Czępiński is nu in balbezit. Czępiński passt de bal in één keer door. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen schiet op doel. Di Firenze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:6

34e minuut.
Ratajczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Siqueira kopt de bal weg. Chorchilo is nu in balbezit. Chorchilo geeft de bal voor. Ratajczyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen met een sublieme pass. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Di Firenze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:7

39e minuut.
Chalobah probeert naar een medespeler te passen. Marcisz rent richting de bal. Marcisz met een sublieme pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Di Firenze bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 67%, teamgeist 33%.
Fortuna IF - teamgeist 0:7

50e minuut.
Chalobah passt de bal zonder na te denken. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen verovert de bal door een tackle van achteren. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Di Firenze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:8

57e minuut.
Di Firenze probeert naar een medespeler te passen. Chalobah kopt de bal weg. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Di Firenze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:9

58e minuut.
Nuschele met een sublieme pass. Dengsøe probeert naar een medespeler te passen. Czech met een sublieme pass. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen schiet op doel. Di Firenze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Williamsson de bal. Williamsson probeert naar een medespeler te passen. Chorchilo speelt de bal door. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:10

64e minuut.
Mohedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz onderschept slim de pass. Marcisz passt de bal met de wreef. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smidsgaard komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Smidsgaard onderschept slim de pass. Smidsgaard passt de bal met de wreef. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz passt de bal met de wreef. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen schiet op doel. Di Firenze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:11

75e minuut.
Mohedo geeft een lange en hoge pass. Chalobah speelt de bal door. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Di Firenze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 64%, teamgeist 36%.
Fortuna IF - teamgeist 0:12