Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder Bornholm Allstars
352 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Owczarczyk geeft een hoge lob. Someşan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Watt de bal. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Kryger de bal onder controle te krijgen. Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine probeert naar een medespeler te passen. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Altındemir probeert naar een medespeler te passen. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarczyk geeft een hoge lob. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Eftene heeft problemen om de bal te vangen. Watt rent richting de bal. Eftene onderschept slim de pass. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Poeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Bornholm Allstars 1:0

21e minuut.
Hagenborg onderschept slim de pass. Hagenborg passt de bal zonder na te denken. Kryger met een sublieme pass. Eftene is nu in balbezit. Eftene draait met de bal, schiet en ... Poeira bokst de bal weg.

27e minuut.
Kjeldbjerg passt de bal zonder na te denken. Kryger is nu in balbezit. Kryger passt de bal in één keer door. Eftene is nu in balbezit. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Poeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hagenborg rent richting de bal. Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine passt de bal met de wreef. Aqifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqifi draait met de bal, schiet en ... Abildgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Nagorkinas geeft een hoge lob. Inworp. Baccetti met de inworp. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi geeft een hoge lob. Abildgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 59%, Bornholm Allstars 41%.
ape recorder - Bornholm Allstars 1:0

49e minuut.
Stine passt de bal met de wreef. Kuczkó is nu in balbezit. Stine probeert naar een medespeler te passen. Aqifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqifi schiet op doel. Abildgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Stine is nu in balbezit. Stine geeft een lange en hoge pass. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Abildgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ape recorder - Bornholm Allstars 1:1

53e minuut.
Piłsudski is nu in balbezit. Schack rent richting de bal. Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski geeft een hoge lob. Aqifi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine speelt de bal door. Owczarczyk met een sublieme pass. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stine is nu in balbezit. Daar is Aqifi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stine speelt de bal door. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Bornholm Allstars 1:2

71e minuut.
Kuczkó geeft de bal voor. Nagorkinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aqifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Bornholm Allstars 1:3

77e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagorkinas is nu in balbezit. Nagorkinas passt de bal zonder na te denken. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hagenborg met een sublieme pass. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Owczarczyk zijn tegenspeler op de grond. Owczarczyk krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kryger probeert naar een medespeler te passen. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stine. Mercader wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mercader kan niet meer verder spelen. Lykketoft komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kryger rent richting de bal. Kryger passt de bal met de wreef. Patakas is nu in balbezit. Eftene verovert de bal door een tackle van achteren. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nagorkinas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baccetti met een snelle inworp. Stine rent richting de bal. Stine geeft de bal voor. Abildgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aqifi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lykketoft rent richting de bal. Stine speelt de bal door. Piłsudski probeert naar een medespeler te passen. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 56%, Bornholm Allstars 44%.
ape recorder - Bornholm Allstars 1:3