Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spiders United NFV20
spider77 Tactiek SVH
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten zeer goed
hopeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzini is nu in balbezit. Terzini passt de bal zonder na te denken. Fratangeli heeft problemen om de bal te vangen. Fratangeli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Terzini met een sublieme pass. Myllerup rent richting de bal. Myllerup probeert naar een medespeler te passen. Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli draait met de bal, schiet en ... Bandelewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Utasi kopt de bal weg. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Bro Hansen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - NFV20 0:1

8e minuut.
Einarsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Crnjanski de bal. Terzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Veggerby is nu in balbezit. Veggerby geeft de bal voor. Terzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - NFV20 0:2

14e minuut.
Brix bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen onderschept slim de pass. Einarsen geeft een hoge lob. Maistre rent richting de bal. Maistre draait met de bal, schiet en ... Fillet bokst de bal weg. Myllerup met een sublieme pass. Brix heeft problemen om de bal te vangen. Maistre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maistre haalt uit met een fantastische trap. Fillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bro Hansen geeft een hoge lob. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli passt de bal zonder na te denken. Terzini rent richting de bal. Terzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - NFV20 0:3

19e minuut.
Valencia speelt de bal door. Utasi rent richting de bal. Utasi geeft de bal voor. Daar is Fratangeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratangeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - NFV20 0:4

19e minuut.
Crnjanski is nu in balbezit. Terzini verovert de bal door een tackle van achteren. Terzini passt de bal zonder na te denken. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - NFV20 0:5

22e minuut.
Marrentinho geeft een lange en hoge pass. Bro Hansen kopt de bal weg. Daar is Marincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzini schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Utasi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aagård met de inworp. Terzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzini geeft de bal voor. Bandelewski bokst de bal weg.

23e minuut.
Utasi is nu in balbezit. Utasi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aagård met een snelle inworp. Bro Hansen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bandelewski met een sublieme pass. Marrentinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Agăfiţei is nu in balbezit. Fratangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Fratangeli passt de bal met de wreef. Terzini is nu in balbezit. Terzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Terzini rent richting de bal. Terzini passt de bal in één keer door. Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - NFV20 0:6

43e minuut.
Jungell met een harde bal richting middenveld. Agăfiţei kopt de bal weg. Bro Hansen probeert naar een medespeler te passen. Terzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Veggerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Veggerby probeert naar een medespeler te passen. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli schiet op doel. Bandelewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - NFV20 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiders United 77%, NFV20 23%.
Spiders United - NFV20 0:7

60e minuut.
Daar is Marincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzini rent richting de bal. Terzini passt de bal met de wreef. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli draait met de bal, schiet en ... Bandelewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lorenz kopt de bal weg. Klungelig pakt Brix de bal. Maistre is nu in balbezit. Maistre draait met de bal, schiet en ... Fillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - NFV20 1:7

71e minuut.
Terzini passt de bal zonder na te denken. Daar is Bro Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bro Hansen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fratangeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratangeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bro Hansen geeft een lange en hoge pass. Olsrud heeft problemen om de bal te vangen. Brix bereikt de bal nog maar net als eerste. Bro Hansen rent richting de bal. Bro Hansen geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiders United - NFV20 1:8

81e minuut.
Maistre bereikt de bal nog maar net als eerste. Brix onderschept slim de pass. Fratangeli met een sublieme pass. Terzini rent richting de bal. Terzini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Terzini passt de bal met de wreef. Utasi heeft problemen om de bal te vangen. Valencia rent richting de bal. Terzini verovert de bal door een tackle van achteren. Terzini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiders United 79%, NFV20 21%.
Spiders United - NFV20 1:8