Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rido LFC4EVER
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 16
formidable Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Yandımoğlu met een sublieme pass. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă passt de bal in één keer door. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Albinus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Negris is nu in balbezit. Negris speelt de bal door. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Albinus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 1:0

10e minuut.
Zirafi probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu rent richting de bal. Toft Simonsen rent richting de bal. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Albinus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 2:0

14e minuut.
Gattlen rent richting de bal. Gattlen passt de bal zonder na te denken. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Albinus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 3:0

15e minuut.
Negris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Juel de bal. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Aldermand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yandımoğlu rent richting de bal. Yandımoğlu passt de bal met de wreef. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yandımoğlu speelt de bal door. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă passt de bal zonder na te denken. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Albinus bokst de bal weg.

24e minuut.
Tengbjerg is nu in balbezit. Negris verovert de bal door een tackle van achteren. Negris geeft een lange en hoge pass. Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Lundvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negris is nu in balbezit. Negris passt de bal met de wreef. Dubiţă rent richting de bal. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 4:0

26e minuut.
Bang heeft problemen om de bal te vangen. Dubiţă met een sublieme pass. Gattlen probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Negris bereikt de bal nog maar net als eerste. Negris passt de bal met de wreef. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel. Albinus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rido 35%, LFC4EVER 65%.
FC Rido - LFC4EVER 5:0

47e minuut.
Gravgård passt de bal zonder na te denken. Dubiţă rent richting de bal. Apostolescu rent richting de bal. Klungelig pakt Dubiţă de bal. Dubiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 6:0

50e minuut.
Dahlhuus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carstensen komt het veld opgelopen. Gattlen met een snelle inworp. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 7:0

51e minuut.
Bang speelt de bal door. Brilli rent richting de bal. Brilli speelt de bal door. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 8:0

53e minuut.
Gravgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu met een sublieme pass. Dubiţă rent richting de bal. Dubiţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Albinus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Zirafi met een snelle inworp. Negris is nu in balbezit. Negris geeft de bal voor. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tălpaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Tălpaciu met een sublieme pass. Gattlen probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Albinus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Yandımoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Juel de bal. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel. Albinus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Toft Simonsen geeft een hoge lob. Inworp. Negris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă geeft de bal voor. Albinus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu schiet op doel. Albinus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Negris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Juel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 9:0

77e minuut.
Lukáč kopt de bal weg. Zirafi rent richting de bal. Yandımoğlu met een sublieme pass. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu schiet op doel. Albinus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 10:0

82e minuut.
Lukáč onderschept slim de pass. Yandımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dubiţă is nu in balbezit. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bang is nu in balbezit. Brilli verovert de bal door een tackle van achteren. Brilli probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Yandımoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kirkegaard komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Dubiţă heeft problemen om de bal te vangen. Aldermand is nu in balbezit. Dubiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - LFC4EVER 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rido 18%, LFC4EVER 82%.
FC Rido - LFC4EVER 11:0