Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornholm Allstars Fortuna IF
352 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 53.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Kuczkó passt de bal zonder na te denken. Stine rent richting de bal. Stine passt de bal zonder na te denken. Aqifi rent richting de bal. Aqifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fortuna IF 1:0

13e minuut.
García Sánchez kopt de bal weg. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
García Sánchez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baccetti de bal onder controle te krijgen. López Marcos probeert naar een medespeler te passen. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Poeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski probeert naar een medespeler te passen. Stine met een sublieme pass. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fortuna IF 2:0

21e minuut.
Kuczkó passt de bal in één keer door. Aqifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychosen begaat een overtreding. Tychosen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tymoshchuk passt de bal zonder na te denken. Altındemir rent richting de bal. García Sánchez onderschept slim de pass. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Lenaerts geeft een hoge lob. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fortuna IF 2:1

33e minuut.
Owczarczyk kopt de bal weg. Siqueira is nu in balbezit. Kuczkó onderschept slim de pass. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fortuna IF 3:1

35e minuut.
López Marcos passt de bal zonder na te denken. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez passt de bal in één keer door. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kjeldbjerg is nu in balbezit. Tychosen onderschept slim de pass. Tychosen speelt de bal door. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. Poeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Tymoshchuk probeert naar een medespeler te passen. Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aqifi de bal. Aqifi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Patakas is nu in balbezit. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tymoshchuk speelt de bal door. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Piłsudski met de inworp. Stine geeft de bal voor. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 52%, Fortuna IF 48%.
Bornholm Allstars - Fortuna IF 3:1

62e minuut.
Aqifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine rent richting de bal. Stine passt de bal zonder na te denken. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tychosen met een sublieme pass. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez passt de bal in één keer door. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Baccetti passt de bal in één keer door. Stine met een sublieme pass. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fortuna IF 4:1

72e minuut.
Poeira probeert naar een medespeler te passen. López Marcos is nu in balbezit. López Marcos geeft een lange en hoge pass. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fechner probeert naar een medespeler te passen. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts probeert naar een medespeler te passen. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Tymoshchuk de bal. Tymoshchuk passt de bal met de wreef. Stine probeert naar een medespeler te passen. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Patakas rent richting de bal. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owczarczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 51%, Fortuna IF 49%.
Bornholm Allstars - Fortuna IF 4:1