Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teamgeist ape recorder
but2 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.7 gemiddelde waardering 44.2
wonderbaarlijk Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen goed


5e minuut.
Chorchilo speelt de bal door. Marcisz heeft problemen om de bal te vangen. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 1:0

7e minuut.
Someşan geeft een hoge lob. Wulff probeert de bal aan de voet te houden. Czępiński kopt de bal weg. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Chorchilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorchilo passt de bal met de wreef. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 2:0

14e minuut.
Ratajczyk is nu in balbezit. Someşan onderschept slim de pass. Someşan met een sublieme pass. Marcisz geeft een hoge lob. Lund Jørgensen kopt de bal weg. Abildgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 3:0

17e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Marcisz passt de bal met de wreef. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 4:0

19e minuut.
Hagenborg is nu in balbezit. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Abildgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chalobah is nu in balbezit. Chalobah met een sublieme pass. Marcisz met een sublieme pass. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Eftene met een sublieme pass. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński passt de bal zonder na te denken. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Czępiński speelt de bal door. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Czępiński rent richting de bal. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen passt de bal met de wreef. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen passt de bal met de wreef. Marcisz met een sublieme pass. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Marcisz geeft een hoge lob. Lund Jørgensen kopt de bal weg. Nagorkinas heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. Abildgaard bokst de bal weg. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 5:0

42e minuut.
Daar is Czępiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teamgeist 26%, ape recorder 74%.
teamgeist - ape recorder 5:0

47e minuut.
Dengsøe met een sublieme pass. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lund Jørgensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 6:0

48e minuut.
Ratajczyk onderschept slim de pass. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Lund Jørgensen heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Brun probeert naar een medespeler te passen. Dengsøe is nu in balbezit. Dengsøe passt de bal in één keer door. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard bokst de bal weg.

55e minuut.
Czępiński onderschept slim de pass. Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 7:0

60e minuut.
Nagorkinas passt de bal in één keer door. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz passt de bal in één keer door. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ratajczyk kopt de bal weg. Nagorkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen verovert de bal door een tackle van achteren. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 8:0

63e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk met een sublieme pass. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen schiet op doel. Abildgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Inworp. Smidsgaard komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Chorchilo geeft een hoge lob. Smidsgaard kopt de bal weg. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk schiet op doel. Abildgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Doeltrap. Someşan trapt de bal weg van het doel. Chorchilo kopt de bal weg. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Smidsgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smidsgaard geeft een hoge lob. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. Abildgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 9:0

80e minuut.
Chalobah rent richting de bal. Chalobah passt de bal zonder na te denken. Marcisz speelt de bal door. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Chalobah kopt de bal weg. Smidsgaard probeert de bal aan de voet te houden. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 10:0

82e minuut.
Someşan geeft een lange en hoge pass. Somersalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porkujan speelt de bal door. Eftene rent richting de bal. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Dideriksen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Marcisz met een sublieme pass. Nagorkinas rent richting de bal. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Abildgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Czępiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schack de bal. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teamgeist - ape recorder 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teamgeist 26%, ape recorder 74%.
teamgeist - ape recorder 11:0