Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jyllinge IF Spiders United
NEWBORNSHOW Tactiek spider77
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 22.1
good Schieten weak
adequate Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Risgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia is nu in balbezit. Dawkins onderschept slim de pass. Risgård is nu in balbezit. Risgård haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Rożewski is nu in balbezit. Rożewski geeft een lange en hoge pass. Risgård rent richting de bal. Risgård draait met de bal, schiet en ... Bandelewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Dawkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal in één keer door. Risgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Spiders United 1:0

17e minuut.
Jespersen verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins rent richting de bal. Dawkins met een sublieme pass. Rożewski is nu in balbezit. Rożewski geeft de bal voor. Bandelewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Risgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risgård haalt uit met een fantastische trap. Bandelewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vindelev is nu in balbezit. Vindelev geeft de bal voor. Risgård rent richting de bal. Daar is Risgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risgård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Spiders United 2:0

28e minuut.
Rożewski probeert naar een medespeler te passen. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins passt de bal met de wreef. Risgård rent richting de bal. Risgård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Risgård kopt de bal weg. Braškić rent richting de bal. Braškić geeft de bal voor. Risgård rent richting de bal. Risgård haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Spiders United 3:0

39e minuut.
Risgård onderschept slim de pass. Risgård schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marincea de bal onder controle te krijgen. Rożewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożewski draait met de bal, schiet en ... Bandelewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rożewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Risgård de bal. Olsrud is nu in balbezit. Risgård onderschept slim de pass. Risgård schiet op doel. Bandelewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jungell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risgård is nu in balbezit. Risgård draait met de bal, schiet en ... Bandelewski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jyllinge IF 35%, Spiders United 65%.
Jyllinge IF - Spiders United 3:0

55e minuut.
Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Braškić verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei rent richting de bal. Braškić onderschept slim de pass. Braškić geeft een lange en hoge pass. Bandelewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Risgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Spiders United 4:0

57e minuut.
Henning komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Braškić is nu in balbezit. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei geeft de bal voor. Maistre is nu in balbezit. Maistre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jyllinge IF 23%, Spiders United 77%.
Jyllinge IF - Spiders United 4:0