Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:14
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.02
  • Stadion: NFV20 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11490
NFV20 Black Wings
SVH Tactiek 451
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 21.8
solide Schieten redelijk
slecht Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Eje bereikt de bal nog maar net als eerste. Bro Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Bro Hansen speelt de bal door. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Refsgaard geeft de bal voor. Inworp. Fenger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli geeft de bal voor. Berggreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Refsgaard is nu in balbezit. Fratangeli onderschept slim de pass. Fratangeli probeert naar een medespeler te passen. Steinsø is nu in balbezit. Steinsø draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mortensen heeft problemen om de bal te vangen. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Black Wings 1:0

11e minuut.
Brix met een snelle inworp. Fenger met een sublieme pass. Eje controleert de bal met de borst. Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli draait met de bal, schiet en ... Berggreen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Fratangeli probeert naar een medespeler te passen. Fenger rent richting de bal. Fenger geeft de bal voor. Steinsø is nu in balbezit. Steinsø haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Black Wings 2:0

17e minuut.
Markussen rent richting de bal. Markussen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aagård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steinsø geeft de bal voor. Paal!

20e minuut.
Eje is nu in balbezit. Bro Hansen onderschept slim de pass. Bro Hansen passt de bal zonder na te denken. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bro Hansen met een sublieme pass. Mortensen heeft problemen om de bal te vangen. Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli schiet op doel. De bal raakt de paal. Steinsø is nu in balbezit. Steinsø haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Black Wings 3:0

22e minuut.
Brix passt de bal met de wreef. Hørsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Steinsø bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsø schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Myllerup probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mortensen de bal. Fratangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap. Berggreen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Black Wings 4:0

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Brix de bal onder controle te krijgen. Bro Hansen speelt de bal door. Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap. Steinsø probeert de bal aan de voet te houden. Berggreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NFV20 33%, Black Wings 67%.
NFV20 - Black Wings 4:0

51e minuut.
Fenger verovert de bal door een tackle van achteren. Fenger speelt de bal door. Mortensen kan de bal niet met de borst controleren. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli schiet op doel. Berggreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Fenger rent richting de bal. Phil onderschept slim de pass. Brix tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phil raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Steinsø is nu in balbezit. Steinsø passt de bal zonder na te denken. Hørsted probeert de bal met de borst te controleren. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Donnerup is nu in balbezit. Brix onderschept slim de pass. Brix met een sublieme pass. Fratangeli rent richting de bal. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Berggreen met een harde bal richting middenveld. Myllerup kopt de bal weg. Steinsø bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsø geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brix onderschept slim de pass. Fenger rent richting de bal. Fenger met een sublieme pass. Fratangeli is nu in balbezit. Fratangeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Berggreen trapt de bal weg. Brix kopt de bal weg. Myllerup probeert naar een medespeler te passen. Steinsø bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsø haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fratangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortensen is nu in balbezit. Fratangeli onderschept slim de pass. Fratangeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - Black Wings 5:0

88e minuut.
Fenger geeft de bal voor. Markussen geeft een hoge lob. Tidili probeert naar een medespeler te passen. Myllerup is nu in balbezit. Myllerup geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hørsted trapt de bal weg van het doel. Bro Hansen kopt de bal weg. Mortensen heeft problemen om de bal te vangen. Steinsø rent richting de bal. Steinsø draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NFV20 27%, Black Wings 73%.
NFV20 - Black Wings 5:0