Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC4EVER FC Svanevej
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Bang probeert naar een medespeler te passen. Toft Simonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toft Simonsen geeft een hoge lob. Guldborg is nu in balbezit. Guldborg geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Dover probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Aldermand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tengbjerg rent richting de bal. Tengbjerg geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gal speelt de bal door. Guldborg rent richting de bal. Guldborg geeft een hoge lob. Søndergaard is nu in balbezit. Søndergaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gal met een sublieme pass. Houborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengsøe probeert naar een medespeler te passen. Gravgård rent richting de bal. Gravgård geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC4EVER 43%, FC Svanevej 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC4EVER - FC Svanevej 0:0

47e minuut.
Robertson is nu in balbezit. Robertson passt de bal zonder na te denken. Toft Simonsen is nu in balbezit. Søndergaard onderschept slim de pass. Søndergaard schiet op doel. Albinus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC4EVER - FC Svanevej 0:1

60e minuut.
Lundvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson is nu in balbezit. Lundvang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lundvang krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dengsøe passt de bal met de wreef. Bang rent richting de bal. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang rent richting de bal. Bang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC4EVER - FC Svanevej 1:1

87e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Søndergaard rent richting de bal. Robertson rent richting de bal. Søndergaard rent richting de bal. Søndergaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC4EVER 55%, FC Svanevej 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC4EVER - FC Svanevej 1:1