Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:09
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.02
  • Stadion: NFV20 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17993
NFV20 teamgeist
SVH Tactiek but2
50% Balbezit 50%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 57.6
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Chalobah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bro Hansen. Chalobah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chalobah neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lund Jørgensen maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - teamgeist 0:1

5e minuut.
Chavez rent richting de bal. Chavez geeft een lange en hoge pass. Czępiński speelt de bal door. Ratajczyk kan de bal niet met de borst controleren. Ratajczyk schiet op doel. Fillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Czępiński passt de bal in één keer door. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Fillet trapt de bal weg. Czępiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Lund Jørgensen de bal. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tidili geeft een lange en hoge pass. Chorchilo is nu in balbezit. Chorchilo geeft een hoge lob. Lund Jørgensen springt en kopt de bal. Lorenz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lorenz onderschept slim de pass. Lorenz geeft een lange en hoge pass. Czech rent richting de bal. Czech geeft een hoge lob. Lund Jørgensen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Chavez rent richting de bal. Lund Jørgensen verovert de bal door een tackle van achteren. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Lorenz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Chorchilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorchilo passt de bal zonder na te denken. Lund Jørgensen speelt de bal door. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Myllerup passt de bal met de wreef. Aagård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczyk geeft een hoge lob. Lund Jørgensen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lund Jørgensen de bal. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lorenz de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Williamsson kopt de bal weg. Czępiński speelt de bal door. Klungelig pakt Lund Jørgensen de bal. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Fillet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - teamgeist 0:2

34e minuut.
Chalobah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalobah passt de bal zonder na te denken. Chorchilo is nu in balbezit. Chorchilo geeft de bal voor. Ratajczyk springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Czępiński rent richting de bal. Czępiński passt de bal zonder na te denken. Chalobah probeert naar een medespeler te passen. Czępiński heeft problemen om de bal te vangen. Czępiński geeft een hoge lob. Fillet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tidili heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chorchilo speelt de bal door. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lorenz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lund Jørgensen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lund Jørgensen neemt zijn aanloop. Fillet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - teamgeist 0:3

43e minuut.
Lorenz geeft een lange en hoge pass. Lund Jørgensen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bro Hansen kopt de bal weg. Somersalo geeft een hoge lob. Ratajczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NFV20 70%, teamgeist 30%.
NFV20 - teamgeist 0:3

50e minuut.
Myllerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk met een sublieme pass. Lund Jørgensen heeft problemen om de bal te vangen. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Fillet bokst de bal weg.

54e minuut.
Aagård passt de bal in één keer door. Czępiński speelt de bal door. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - teamgeist 0:4

58e minuut.
Williamsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Lund Jørgensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Fillet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - teamgeist 0:5

60e minuut.
Terzini probeert naar een medespeler te passen. Brix heeft problemen om de bal te vangen. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Fillet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - teamgeist 0:6

60e minuut.
Smidsgaard komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Chorchilo de bal. Chorchilo passt de bal met de wreef. Czępiński met een sublieme pass. Smidsgaard is nu in balbezit. Smidsgaard schiet op doel. Fillet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tidili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Ratajczyk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - teamgeist 0:7

68e minuut.
Williamsson geeft een hoge lob. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez rent richting de bal. Smidsgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chalobah passt de bal in één keer door. Lorenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Fillet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - teamgeist 0:8

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Smidsgaard stond buitenspel. Færch komt het veld opgelopen. Fillet maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chorchilo kopt de bal weg. Smidsgaard heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel. Fillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chavez heeft problemen om de bal te vangen. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NFV20 - teamgeist 0:9

77e minuut.
Daar is Somersalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somersalo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tidili de bal. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Dengsøe de bal. Dengsøe met een sublieme pass. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk probeert de bal met de borst te controleren. Ratajczyk schiet op doel. Fillet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fenger rent richting de bal. Fenger met een sublieme pass. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Fratangeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Fillet trapt de bal weg van het doel. Czępiński kopt de bal weg. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NFV20 74%, teamgeist 26%.
NFV20 - teamgeist 0:9