Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jyllinge IF Bornholm Allstars
NEWBORNSHOW Tactiek 352
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Baccetti geeft een lange en hoge pass. Barraza heeft problemen om de bal te vangen. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vindelev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Stine speelt de bal door. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Barraza de bal. Aqifi is nu in balbezit. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Villamil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:2

19e minuut.
Barraza onderschept slim de pass. Stine verovert de bal door een tackle van achteren. Stine passt de bal zonder na te denken. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Stine speelt de bal door. Aqifi rent richting de bal. Aqifi schiet op doel. Villamil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski speelt de bal door. del Río is nu in balbezit. Kuczkó verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Patakas verovert de bal door een tackle van achteren. Patakas probeert naar een medespeler te passen. Baccetti speelt de bal door. Aqifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aqifi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Jespersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stine passt de bal zonder na te denken. Daar is Aqifi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aqifi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Poeira met een sublieme pass. Stine kopt de bal weg. Jespersen probeert de bal met de borst te controleren. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Piłsudski geeft een hoge lob. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi passt de bal zonder na te denken. Stine rent richting de bal. Stine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Riskær Pedersen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuczkó raakt geblesseerd tijdens het duel. Owczarczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aqifi rent richting de bal. Aqifi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Piłsudski geeft een hoge lob. Stine is nu in balbezit. Stine passt de bal met de wreef. Aqifi is nu in balbezit. Aqifi draait met de bal, schiet en ... Villamil bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jyllinge IF 65%, Bornholm Allstars 35%.
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:3

56e minuut.
Sætter speelt de bal door. Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski passt de bal met de wreef. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Villamil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Stine is nu in balbezit. Stine draait met de bal, schiet en ... Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski haalt uit met een fantastische trap. Villamil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:4

60e minuut.
Chrapek komt het veld opgelopen. Egholm komt het veld opgelopen. Risgård speelt de bal door. Chrapek rent richting de bal. Aqifi verovert de bal door een tackle van achteren. Aqifi draait met de bal, schiet en ... Paal! Villamil bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baccetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aqifi springt en kopt de bal. Villamil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Stine speelt de bal door. Baccetti rent richting de bal. Vindelev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vindelev krijgt een gele kaart. Baccetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aqifi neemt zijn aanloop. Villamil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:5

73e minuut.
Patakas speelt de bal door. Stine is nu in balbezit. Riskær Pedersen onderschept slim de pass. Kuczkó onderschept slim de pass. Kuczkó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Baccetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stine geeft een hoge lob. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:6

83e minuut.
Aqifi speelt de bal door. Stine is nu in balbezit. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:7

84e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Stine rent richting de bal. Stine passt de bal zonder na te denken. Aqifi rent richting de bal. Aqifi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jyllinge IF 61%, Bornholm Allstars 39%.
Jyllinge IF - Bornholm Allstars 0:8