Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder LFC4EVER
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 16.4
formidabel Schieten hopeloos
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Kryger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Porkujan de bal. Porkujan passt de bal zonder na te denken. Wulff rent richting de bal. Wulff geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eftene is nu in balbezit. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Albinus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 1:0

6e minuut.
Dahlhuus is nu in balbezit. Kryger rent richting de bal. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkujan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wulff speelt de bal door. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan schiet op doel. Toft Simonsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Toft Simonsen de bal. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene probeert naar een medespeler te passen. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 3:0

15e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Wulff geeft de bal voor. Eftene rent richting de bal. Eftene schiet op doel. Albinus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 4:0

16e minuut.
Lundvang geeft een hoge lob. Inworp. Wulff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kryger de bal. Kryger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lykketoft kopt de bal weg. Eftene rent richting de bal. Eftene passt de bal zonder na te denken. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kryger passt de bal in één keer door. Hagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenborg passt de bal zonder na te denken. Wulff is nu in balbezit. Wulff geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Albinus met een harde bal richting middenveld. Lykketoft kopt de bal weg. Dengsøe heeft problemen om de bal te vangen. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Albinus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkujan haalt uit met een fantastische trap. Albinus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 5:0

31e minuut.
Wulff geeft de bal voor. Lundvang geeft de bal voor. Bang probeert de bal aan de voet te houden. Dahlhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlhuus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Aldermand passt de bal met de wreef. Lykketoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykketoft passt de bal met de wreef. Eftene rent richting de bal. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Juel kopt de bal weg. Lykketoft geeft de bal voor. Wulff speelt de bal door. Klungelig pakt Porkujan de bal. Porkujan draait met de bal, schiet en ... Albinus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Nagorkinas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tengbjerg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahlhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlhuus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Someşan rent richting de bal. Someşan geeft een lange en hoge pass. Daar is Lundvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wulff rent richting de bal. Wulff geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 24%, LFC4EVER 76%.
ape recorder - LFC4EVER 5:0

46e minuut.
Lundvang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wulff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkujan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Gravgård probeert naar een medespeler te passen. Kryger rent richting de bal. Kryger passt de bal met de wreef. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan schiet op doel. Albinus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 6:0

53e minuut.
Aldermand passt de bal met de wreef. Tengbjerg heeft problemen om de bal te vangen. Wulff rent richting de bal. Wulff geeft de bal voor. Eftene maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 7:0

58e minuut.
Porkujan is nu in balbezit. Kryger rent richting de bal. Kryger passt de bal zonder na te denken. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Porkujan met een sublieme pass. Kryger rent richting de bal. Kryger passt de bal met de wreef. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 8:0

63e minuut.
Abildgaard trapt de bal weg van het doel. Brun kopt de bal weg. Eftene rent richting de bal. Eftene draait met de bal, schiet en ... Albinus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 9:0

67e minuut.
Brun probeert naar een medespeler te passen. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger geeft een hoge lob. Porkujan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Eftene heeft problemen om de bal te vangen. Eftene geeft de bal voor. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkujan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 10:0

72e minuut.
Porkujan onderschept slim de pass. Porkujan probeert naar een medespeler te passen. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 11:0

76e minuut.
Hagenborg is nu in balbezit. Hagenborg passt de bal in één keer door. Eftene is nu in balbezit. Porkujan rent richting de bal. Porkujan draait met de bal, schiet en ... Albinus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 12:0

79e minuut.
Wulff speelt de bal door. Eftene rent richting de bal. Kryger met een sublieme pass. Porkujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkujan schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Juel geeft een hoge lob. Gravgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgård probeert naar een medespeler te passen. Bang rent richting de bal. Bang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Brun geeft de bal voor. Daar is Aldermand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryger met een sublieme pass. Porkujan rent richting de bal. Porkujan haalt uit met een fantastische trap. Albinus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 13:0

88e minuut.
Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger passt de bal zonder na te denken. Eftene rent richting de bal. Eftene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - LFC4EVER 14:0

90e minuut.
Wulff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lykketoft met een sublieme pass. Brun speelt de bal door. Eftene rent richting de bal. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 33%, LFC4EVER 67%.
ape recorder - LFC4EVER 14:0