Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Svanevej Spiders United
Normal Tactiek spider77
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


11e minuut.
Olsrud geeft een hoge lob. Inworp. Houborg met een snelle inworp. Robertson rent richting de bal. Robertson geeft een hoge lob. Bandelewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Søndergaard bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - Spiders United 1:0

14e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia geeft een lange en hoge pass. Lauberg is nu in balbezit. Einarsen onderschept slim de pass. Einarsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Svanevej - Spiders United 1:1

18e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson passt de bal zonder na te denken. Søndergaard heeft problemen om de bal te vangen. Søndergaard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marincea de bal onder controle te krijgen. Paal!

19e minuut.
Einarsen speelt de bal door. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldborg maakt een afschuwelijke overtreding. Guldborg krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Steino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marrentinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crnjanski rent richting de bal. Crnjanski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jungell geeft de bal voor. Inworp. Houborg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robertson rent richting de bal. Robertson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson onderschept slim de pass. Olsrud rent richting de bal. Søndergaard onderschept slim de pass. Søndergaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - Spiders United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svanevej 30%, Spiders United 70%.
FC Svanevej - Spiders United 2:1

50e minuut.
Olsrud geeft een lange en hoge pass. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen passt de bal zonder na te denken. Maistre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maistre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Marrentinho is nu in balbezit. Guldborg onderschept slim de pass. Guldborg passt de bal met de wreef. Søndergaard heeft problemen om de bal te vangen. Søndergaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gal verovert de bal door een tackle van achteren. Gal speelt de bal door. Bøggild is nu in balbezit. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Houborg met de inworp. Robertson rent richting de bal. Robertson probeert naar een medespeler te passen. Marincea is nu in balbezit. Søndergaard onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Søndergaard bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svanevej - Spiders United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svanevej 33%, Spiders United 67%.
FC Svanevej - Spiders United 3:1