Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rido Black Wings
Normal Tactiek 451
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 22.8
formidabel Schieten redelijk
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Apostolescu kopt de bal weg. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Berggreen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 1:0

5e minuut.
Mortensen kopt de bal weg. Berggreen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Refsgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gattlen is nu in balbezit. Gattlen geeft een hoge lob. Berggreen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hørsted de bal. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 2:0

6e minuut.
Krogh met een sublieme pass. Klungelig pakt Donnerup de bal. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Negris rent richting de bal. Negris passt de bal zonder na te denken. Eje bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă onderschept slim de pass. Dubiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Dubiţă de bal. Dubiţă passt de bal zonder na te denken. Zahiu met een sublieme pass. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă schiet op doel. Paal! Berggreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Brilli kopt de bal weg. Dubiţă kan de bal niet met de borst controleren. Dubiţă passt de bal zonder na te denken. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel. Berggreen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Brilli is nu in balbezit. Brilli passt de bal met de wreef. Apostolescu heeft problemen om de bal te vangen. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap. Berggreen bokst de bal weg.

16e minuut.
Zahiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Apostolescu de bal. Eje is nu in balbezit. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dubiţă rent richting de bal. Mortensen verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu rent richting de bal. Dubiţă rent richting de bal. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hørsted heeft problemen om de bal te vangen. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 3:0

21e minuut.
Brilli rent richting de bal. Brilli passt de bal zonder na te denken. Eje bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 4:0

25e minuut.
Gattlen probeert naar een medespeler te passen. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă rent richting de bal. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gattlen geeft de bal voor. Klungelig pakt Apostolescu de bal. Hørsted verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă schiet op doel. Berggreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hørsted rent richting de bal. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Berggreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gattlen geeft een hoge lob. Apostolescu rent richting de bal. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă draait met de bal, schiet en ... Hørsted probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apostolescu de bal. Apostolescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 5:0

35e minuut.
Apostolescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă met een sublieme pass. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 6:0

37e minuut.
Refsgaard geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gattlen met een snelle inworp. Dubiţă rent richting de bal. Dubiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen passt de bal in één keer door. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Berggreen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 7:0

45e minuut.
Zahiu heeft problemen om de bal te vangen. Zahiu passt de bal in één keer door. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Berggreen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rido 19%, Black Wings 81%.
FC Rido - Black Wings 8:0

51e minuut.
Overby heeft problemen om de bal te vangen. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă passt de bal zonder na te denken. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dubiţă de bal. Dubiţă schiet op doel. Berggreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 9:0

56e minuut.
Brilli met een sublieme pass. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Apostolescu de bal. Apostolescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă passt de bal in één keer door. Hørsted rent richting de bal. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 10:0

61e minuut.
Tălpaciu is nu in balbezit. Brilli rent richting de bal. Brilli geeft de bal voor. Negris bereikt de bal nog maar net als eerste. Negris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 11:0

63e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mortensen de bal onder controle te krijgen. Negris geeft de bal voor. Apostolescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Brilli controleert de bal met de borst. Brilli speelt de bal door. Zirafi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gattlen de bal. Gattlen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brilli passt de bal in één keer door. Apostolescu is nu in balbezit. Mortensen rent richting de bal. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zahiu kopt de bal weg. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă speelt de bal door. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gattlen geeft een hoge lob. Negris kopt de bal weg. Apostolescu is nu in balbezit. Dubiţă rent richting de bal. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dubiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Apostolescu de bal. Apostolescu schiet op doel. Mortensen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rido - Black Wings 12:0

73e minuut.
Mortensen geeft een lange en hoge pass. Lukáč probeert de bal aan de voet te houden. Brilli speelt de bal door. Dubiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiţă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Krogh kopt de bal weg. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu geeft de bal voor. Negris is nu in balbezit. Negris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zahiu kopt de bal weg. Dubiţă is nu in balbezit. Dubiţă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Berggreen trapt de bal weg van het doel. Zahiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dubiţă de bal. Dubiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berggreen probeert naar een medespeler te passen. Zahiu kopt de bal weg. Dubiţă rent richting de bal. Dubiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berggreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rido 25%, Black Wings 75%.
FC Rido - Black Wings 12:0