Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:13
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.03
  • Stadion: KIF Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3046
KIF Avarta BK
Normal Tactiek Dalle 433
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Westberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiaško is nu in balbezit. Matiaško passt de bal in één keer door. Westberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Avarta BK 0:1

6e minuut.
Matiaško rent richting de bal. Einstein is nu in balbezit. Einstein passt de bal zonder na te denken. Westberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lindkvist geeft een lange en hoge pass. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonderup. Bonderup krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Comodino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindkvist met een snelle inworp. Panduro is nu in balbezit. Panduro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dahl Jensen kan de bal niet met de borst controleren. Westberg is nu in balbezit. Matiaško rent richting de bal. Westberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Degn de bal onder controle te krijgen. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Degn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita onderschept slim de pass. Zurita geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Matiaško passt de bal met de wreef. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein passt de bal zonder na te denken. Westberg rent richting de bal. Westberg draait met de bal, schiet en ... Amund bokst de bal weg.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Ellehammer de bal onder controle te krijgen. Westberg is nu in balbezit. Dahl Jensen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Westberg roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Westberg kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIF 65%, Avarta BK 35%.
KIF - Avarta BK 0:1

53e minuut.
Berggreen is nu in balbezit. Berggreen passt de bal zonder na te denken. Einstein is nu in balbezit. Einstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Avarta BK 0:2

54e minuut.
Bauer rent richting de bal. Matiaško met een sublieme pass. Mørkholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Berggreen onderschept slim de pass. Klungelig pakt Berggreen de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIF 73%, Avarta BK 27%.
KIF - Avarta BK 0:2